Linksys En Trend Micro Bieden Samen Geavanceerde Internetbeveiliging Voor Kleine Bedrijven

HANNOVER, Duitsland, March 4 /PRNewswire/ --

- Linksys integreert Trend Micro(TM) ProtectLink(TM) Gateway beveiliging in Linksys By Cisco Business Series routers om spam en internetbedreigingen te bestrijden

Linksys, a Division of Cisco, en toonaangevend leverancier op het gebied van VoIP, wireless en netwerkproducten voor consumenten en kleinzakelijke omgevingen, en Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), marktleider op het gebied van contentbeveiliging, hebben vandaag de beschikbaarheid van Trend Micro ProtectLink Gateway voor bepaalde Linksys by Cisco routers voor kleine bedrijven aangekondigd. Deze geïntegreerde oplossing van Linksys routers en de Trend Micro softwarebeveiliging dienst is ontworpen om de zorgen weg te nemen bij kleine bedrijven over de productiviteit van hun medewerkers, door middel van een eenvoudig te implementeren dienst.

Trend Micro ProtectLink Gateway is een abonnementsservice die spam kan helpen beperken, ongewenste e-mails blokkeert en toegang voorkomt tot verdachte websites die mogelijk malware of spyware bevatten. Deze dienst voegt een kritieke beveiligingslaag toe aan Linksys by Cisco Business Series routers door te verhinderen dat virussen en andere internetbedreigingen het netwerk van een bedrijf binnendringen en beschadigen. Als hosted service vereist de ProtectLink Gateway geen extra software of hardware. Deze service kan zowel op nieuwe als bestaande Linksys routers worden geïnstalleerd.

De Trend Micro ProtectLink Gateway is een toevoeging voor Linksys by Cisco Business Series routers en is per direct beschikbaar op de 10/100 4-poort VPN-router (RV042). De RV042 is een geavanceerde router met hoge betrouwbaarheid voor netwerken waarin een internetverbinding wordt gedeeld. Deze router is speciaal ontworpen voor een aantal specifieke behoeften van kleine bedrijven. Het apparaat biedt twee internetpoorten voor een snelle verbinding plus een back-up internetverbinding om een constante verbinding te garanderen als de eerste lijn niet beschikbaar is. Beide verbindingen kunnen ook gelijktijdig worden gebruikt voor een maximale bandbreedte en extra productiviteit.

Twee routers die binnenkort ook verkrijgbaar zijn met Trend Micro ProtectLink Gateway:


- De 4-poort Gigabit Security Router met VPN Secure (RVS4000). Deze router met Gigabit switch is ideal voor bandbreedte intensieve toepassingen en biedt ook een SPI Firewall, Intrusion Protection en QuickVPN IPSec VPN-tunnelondersteuning.

- De Wireless-N Gigabit Security Router met VPN (WRVS4400N), is een veilige, ultrasnelle, draadloze netwerkoplossing voor groeiende bedrijven.
"Wij zijn verheugd over onze samenwerking met een betrouwbaar beveiligingsbedrijf zoals Trend Micro om deze bescherming te kunnen bieden aan onze klanten met een Business Series router", aldus David Tucker, vice president van Linksys Connected Office Business Organization. "De Trend Micro ProtectLink Gateway biedt ons een sterke basis voor onze toenemende focus voor het bieden van uitgebreide, veilige netwerkmogelijkheden aan onze klanten. Deze toevoeging aan onze productreeks voor kleine bedrijven zou een verandering teweeg moeten brengen in het paradigma van wat het kanaal en klanten van fabrikanten moeten vragen."

"Door de samenwerking met Linksys, een marktleider in netwerkapparatuur, levert Trend Micro een oplossing die kleine bedrijven helpt te beveiligen tegen de internetbedreigingen die voortdurend veranderen", aldus Steve Quane, General Manager van de Trend Micro SMB-divisie. "De Trend Micro ProtectLink Gateway zal bedrijven helpen tijd en geld te besparen door een betere handhaving van hun beleid voor internetgebruik, een verhoogde productiviteit van werknemers en bescherming van hun digitale gegevens."

Roep spam en internetbedreigingen een halt toe aan de gateway en verhoog de productiviteit van medewerkers
Onderzoek heeft aangetoond dat 80 procent van alle e-mails ongewenste spam is die mailboxen overbelast en de mogelijkheden voor spyware om computers en netwerken te infecteren, alleen maar verhoogt. Een ander probleem voor de productiviteit van werknemers en de bandbreedte van netwerken is de toegang tot verdachte websites die mogelijk malware en spyware bevatten. De softwareoplossing die een Linksys by Cisco Business Series router met TrendMicro ProtectLink Gateway combineert, biedt kleine bedrijven een uitgebreid beveiligingsschild om de productiviteit van werknemers te beschermen door spam te blokkeren en URL's te filteren.

ProtectLink Gateway biedt de antispam-, Web Reputation- en URL-filtering-technologieën van Trend Micro:


- Antispam filtert binnenkomende e-mails op spam, virussen, spyware, bots, phishing en andere malware.

- Web Reputation helpt gebruikers te bepalen welke sites veilig kunnen worden bezocht, en blokkeert bekende onveilige sites.
- URL-filtering blokkeert ongeschikte of niet aan het werk gerelateerde websites die werknemers kunnen blootstellen aan kwaadaardige inhoud die malware verspreidt.

Meer slagkracht voor het kanaal
Linksys heeft de Linksys by Cisco Business Series producten speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven, snel groeiende ondernemingen en organisaties die gewoon een complete oplossing wensen die altijd werkt. Linksys vertrouwt op kanaal- en distributiepartners om aan eindgebruikers de oplossingen te bieden waarmee zij hun eigen unieke netwerkvereisten naadloos kunnen integreren of creëren.

De Trend Micro ProtectLink Gateway biedt extra omzet mogelijkheden voor kanaalpartners in het Linksys Partner Connection programma. De ProtectLink Gateway wordt aangeboden als een jaarlijkse abonnementsservice, zodat VAR's en solution providers hun service aanbod met terugkerende service inkomsten kunnen uitbreiden.

Prijs en beschikbaarheid
De 10/100 4-Port VPN Router (RV042) is momenteel verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van EUR 199. Het ProtectLink Gateway abonnement is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van EUR 139 voor de 5-user licentie (LBATMP05) en EUR 499 voor de 25-user licentie (LBATMP25).

Over Linksys
Linksys, a Division of Cisco, (NASDAQ: CSCO), is opgericht in 1988 en toonaangevend leverancier op het gebied van Voice, wireless en Ethernet netwerkapparatuur voor consumenten, SOHO en de kleinzakelijke markt. Linksys streeft ernaar netwerken eenvoudig en betaalbaar te maken voor haar klanten door het aanbieden van innovatieve, bekroonde producten die naadloos integreren met diverse apparaten en applicaties. Linksys biedt haar klanten prijswinnende productondersteuning. Voor meer informatie, bezoek www.linksys.com/nl.

Over Trend Micro
Trend Micro Incorporated, een wereldleider op het gebied van de beveiliging van internetinhoud, richt zich op het veiligstellen van de uitwisseling van digitale informatie voor bedrijven en klanten. Trend Micro, een pionier die baanbrekend werk in zijn sector verricht, biedt een nog meer geavanceerde, geïntegreerde technologie voor risicobeheer om operationele continuïteit, persoonlijke informatie en eigendom te beschermen tegen malware, spam, het uitlekken van gegevens en de recentste internetbedreigingen. De flexibele oplossingen van Trend Micro, die in meerdere formaten beschikbaar zijn, worden wereldwijd 24x7 door experts op het gebied van beveiligingsrisico's ondersteund. Trend Micro is een internationale onderneming met hoofdkantoor in Tokio, waarvan de betrouwbare beveiligingsoplossingen door bedrijfspartners wereldwijd worden verkocht. Bezoek www.trendmicro.com voor meer informatie.

Linksys is a registered trademark or trademark of Cisco Systems, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and certain other countries. Other brands and products are trademarks or registered trademarks of their respective holders. Copyright (c) 2008 Cisco Systems, Inc. All rights reserved

Web site: http://www.linksys.com