Ingezonden persbericht


Nilfisq in vuur en vlam

De dynamische funk/soul/hiphopband Nilfisq uit Belgie komt de Badcuyp Centrum voor Muziek in vuur en vlam zetten. De naam van de band doet een zeker temperament vermoeden waar deze achtkoppigeband ruimschoots aan voldoet. Het belgische publiek is overdonderd getuige geweest van deze bevlogen swingende groep, die tijdens hun succesvolle optredens de grote festivalpodia bij onze zuiderburen tot leven brachten. Tijd dus voor alle Nederlanders om kennis te nemen van de dynamische cross-over die deze lieden brengt!

Dat kan op vrijdag 28 maart. Aanvang 23.00 uur in de noordpool van de Badcuyp Centrum voor Muziek, in amsterdam. Toegang E 8,-.

Nu ook! Vele intervieuws met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Esra Dalfidan, Jos de Haas, Anton Goudsmit, Wouter Hamel en vele anderen. www.badcuyp.nl/interviews.html.
De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en interessante onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische producten.

///einde persbericht///