Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland


---
Apeldoorn- Poging woninginbraak

Onbekenden hebben in de nacht van maandag 3 maart op dinsdag 4 maart een poging gedaan om in te breken in een woning aan de Heliosstraat.

Rond 00.45 uur werd de bewoner wakker van glasgerinkel. Beneden zag de bewoner dat een stoeptegel naar binnen was gegooid. Er zijn geen goederen ontvreemd. De politie onderzoekt de zaak.


---
Apeldoorn- Man aangehouden wegens overlast

De politie heeft maandagavond 3 maart rond 22.30 uur een 36-jarige man uit Apeldoorn aangehouden aan de Badhuisweg wegens openbare dronkenschap.

Bij de politie kwamen meldingen binnen dat de man overlast veroorzaakte. Bij de aanhouding bleek dat de man dronken was. Hij werd meegenomen naar het politiebureau.


---
Apeldoorn- Man aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft maandag 3 maart rond 15.50 uur een 24-jarige man uit Apeldoorn aangehouden in een woning in Apeldoorn.

Bij de politie kwam een melding binnen van een voorbijganger dat er in een woning een vrouw geslagen werd. De politie zag een verwonding bij de vrouw, een familielid van de man. De man werd als verdacht van mishandeling aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.


---
Hoenderloo/Apeldoorn- Snelheidscontroles

De politie heeft maandag 3 maart op verschillende locaties snelheidscontroles gehouden.

Op de Apeldoornseweg in Hoenderloo zijn 84 passenten gecontroleerd, 13 reden harder dan de toegestane maximum snelheid (50km/pu). De hoogst gemeten snelheid was 79 km/pu. Op de Europaweg zijn 1040 passanten gecontroleerd, 40 reden harder 50 km/pu. De hoogst gemeten snelheid was 65 km/pu. Op de Kayersdijk zijn 1101 passanten gecontroleerd, 40 reden harder dan 50km/pu. De hoogst gemeten snelheid was 71 km/pu. Op de Deventerstraat zijn 868 voertuigen gecontroleerd, 68 reden er te hard. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/pu.