Politie Midden- en West Brabant

Zwaargewonde man in Tilburg overleden

TILBURG, 4 maart 2008

Zwaargewonde man in Tilburg overleden

De zwaargewonde man die maandagmiddag gevonden werd op een zandpad nabij de Meierijbaan, is overleden. Het slachtoffer werd naar het Elisabeth-ziekenhuis in Tilburg vervoerd waar hij dinsdagmiddag bezweek aan zijn verwondingen. De politie heeft zijn identiteit kunnen vaststellen. Het gaat om een 50-jarige man uit Tilburg. Familieleden van de Tilburger zijn geinformeerd.

De politie startte maandagavond een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op, nadat een voorbijganger rond 16.40 uur de man nabij zijn auto aantrof op het zandpad. De politie onderzoekt de zaak met 25 rechercheurs. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, maar ook andere scenario's worden nadrukkelijk opengehouden. Er worden geen mededelingen gedaan over de verwondingen van de man. Op het stoffelijk overschot van de Tilburger wordt woensdag bij het NFI in Rijswijk sectie verricht.

Direct na het aantreffen van het slachtoffer werd maandagmiddag de locatie door de politie ruim afgezet. Forensisch rechercheurs hebben een sporenonderzoek verricht. Agenten hebben dinsdagmiddag een passantenonderzoek gedaan waarbij voorbijgangers werd gevraagd of ze maandagmiddag iets bijzonders hadden gezien.

Auteur: Andre van den Hul