Ingezonden persbericht


GN introduceert nieuwe producten op CeBIT 2008

Design en techniek voor elke vorm van communicatie

Breda, 19 februari 2008 -- Tijdens de CeBIT van 4 t/m 9 maart presenteert GN, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen nieuwe producten voor de meest uiteenlopende wensen en gebruiksdoeleinden. Hieronder bevinden zich de drie VoIP-headsets die gecertificeerd zijn voor Microsoft(c) Office Communicator: de draadloze Jabra GN9350, de Jabra GN9330 USB OC en de draadgebonden Jabra GN2000 Noise Cancelling USB. Overige nieuwtjes zijn de multifunctionele kantoorheadset voor de zakelijke gebruiker, de Jabra Bluetooth(TM) M5390 en de Jabra GN8210, de met extra, nieuwe functies uitgeruste digitale versterker. Techniek- en designliefhebbers kunnen zich verheugen op innovatieve Bluetooth(TM)-headsets zoals de stoere Jabra BT3030 Dog-Tag headset, of de stijlvolle Jabra JX20 Pura uit Titanium, opvolger van de door Jacob Jensen ontworpen Bluetooth(TM)-headset Jabra JX10.

GN zorgt ervoor dat zowel de mobiele telefoongebruiker als de zakelijke gebruiker met interesse voor nieuwe Call Center en kantoor-headsets, aan z'n trekken komt: voor iedere markt is er dit jaar iets nieuws!

Op het gebied van VoIP introduceert GN de drie gecertificeerde USB-headsets voor Microsoft(c) Office Communicator 2007: de Jabra GN2000 NC USB met Noise Cancelling-functie en de, tot op heden enige, draadloze gecertificeerde VoIP-headsets voor Microsoft(TM) Office Communicator 2007, de Jabra GN9350 en de Jabra GN9330 USB. Deze drie headsets werden kortgeleden door het Amerikaanse vakblad Customer Interaction Solutions(TM) Magazin bekroond met het 'Product of the Year 2007' award. De headsets zijn intuïtief in gebruik en bijzonder gebruiksvriendelijk omdat ze 'Plug&Play' zijn: er is geen additionele software noodzakelijk. De headsets zijn eenvoudig aan te sluiten via de USB-ingang van PC's en bieden volledig breedbandaudiokwaliteit.

GN biedt een omvangrijk headset- en versterker portfolio, met daarin diverse producten die voldoen aan de strenge, nieuwe EU-richtlijn voor geluidsreductie op de werkplek. Bijvoorbeeld de met talrijke functies uitgeruste digitale versterker Jabra GN8210 die al het achtergrondgeluid vermindert, bovenmatig luide signalen of ruis filtert en dankzij Digitale Signaal Processoren (DSP) voor kristalheldere communicatie zorgt.

Met een ontwerp geoptimaliseerd voor gebruik in kantooromgevingen, drie verschillende draagvarianten en een groter bereik, presenteert GN de nieuwe Bluetooth(TM)-headset Jabra M5390: een toevoeging aan de Multi-use serie. Dankzij de nieuwste MultiPoint(TM)-technologie kan de headset twee Bluetooth(TM)-verbindingen tegelijkertijd handhaven, bijvoorbeeld voor mobiele en vaste telefoons of via de meegeleverde PC-dongle ook voor mobiele telefoons en op PC-gebaseerde telefoontoepassingen.

Bij de Bluetooth(TM)-headsets voor mobiele telefonie gooit de Jabra BT3030 hoge ogen. De stoere urban Bluetooth headset in Dog-Tag design is gemaakt van geborsteld staal met een blauwoplichtend bedieningsveld die muziek en gesprekken overbrengt naar de stereo koptelefoon en het mogelijk maakt de mobiele telefoon of MP3-speler volledig op afstand te bedienen. De headset is voorzien van de verbeterde Bluetooth(TM)-standaard 2.0 EDR (Enhanced Data Rate) en kan dankzij de MultiPoint(TM)-functionaliteit met 2 toestellen tegelijkertijd gepaired worden. Bij een inkomend gesprek wordt de muziek automatisch gestopt en het gesprek kan direct via de Jabra BT3030 worden aangenomen of beëindigd.

Maar de echte, unieke highlight op de CeBIT is de opvolger van de geprezen Bluetooth(TM)-headset Jabra JX10, de Jabra JX20 Pura Titanium Edition. Het wereldwijd gerenommeerde Deense designerhuis Jacob Jensen heeft exclusief voor GN deze nieuwe Bluetooth(TM)-headset ontworpen uit geborsteld titanium. Het elegante ontwerp van de strakke en lichte JX20 Pura is helemaal compleet dankzij het zeer stijlvolle bureau-oplaadstation en de luxe, leren halsketting. De JX20 is voorzien van alleen de nieuwste en de allerbeste technische innovaties, MultiPoint-functionaliteit, geïntegreerde DSP-technologie voor optimale geluidskwaliteit, A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-technologie voor het luisteren van muziek en weegt slechts 13 gram.

U kunt

GN

vinden in hal 13, stand C25!

Bent u geïnteresseerd in een interview met Harold Cobben, Country Manager Benelux, Jürgen Fischer, Vice President EMEA Sales & Marketing of Silke Schappner, Marketing Central EMEA dan kunt u onderstaand formulier invullen of contact opnemen met Eline Mellink: eline@pridepr.nl


---

Antwoordformulier mailen naar eline@pridepr.nl

â-< Ja, ik ben geïnteresseerd in een individueel interview met Harold Cobben, Country Manager Benelux

â-< Ja, ik ben geïnteresseerd in een individueel interview met Jürgen Fischer, Vice President EMEA Sales & Marketing

â-< Ja, ik ben geïnteresseerd in een individueel interview met Silke Schappner, Marketing Central EMEA

Voorkeur datum:

2e voorkeur datum:

Bedrijf:

Naam:

Adres:

e-mail:

Telefoon:

####

Over GN
GN is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met 1.900 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt, produceert en brengt GN een uitgebreid aanbod aan headsets mét en zonder draad op de markt. Voor zowel mobiele consumenten als professionals op kantoor en in Call Centers. GN activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN is onderdeel van GN Store Nord, dat sinds 1869 mensen helpt met communiceren. GN Store Nord is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange.