Ingezonden persbericht


Sony Ericsson spreekt modebewust publiek aan met kleine, coole slider telefoon

De stijlvolle nieuwe T303 slider telefoon is een statement in Sony Ericsson's streven een breder publiek aan te spreken. Compact en met een geweldige look heeft het toestel de uitstraling van een designertelefoon zònder het bijbehorende prijskaartje.

Badhoevedorp - 4 maart 2008 - Sony Ericsson kondigt vandaag de T303 aan, een aantrekkelijke telefoon die klein genoeg is om overal mee naar toe te nemen. De compacte slider telefoon heeft een superuitstraling, met een spiegeldisplay, een metalen behuizing en een afwerking van chroom.

"De T303 is een geweldige uitbreiding van de Sony Ericsson T-productlijn, die bestaat uit telefoons met een hoogwaardige afwerking en ijzersterke functies die gezamenlijk 'stijl met inhoud' bieden", aldus Eric Rikken, head of marketing Sony Ericsson Benelux. "De balans tussen vorm en formaat, in combinatie met het design maken het een prachtig en opvallend toestel. We zijn erin geslaagd een telefoon te ontwerpen zowel voor dagelijks gebruik als om mee te nemen tijdens een avondje stappen."

Sony Ericsson T303 - Stijl op zijn best

* Gemak in zakformaat

* Geweldige looks dankzij een afwerking van metaal en chroom
* IJzersterke basisfuncties, waaronder camera, Bluetooth(TM) en FM radio

Groots uiterlijk, bescheiden formaat
Het kleine formaat van de T303 is ideaal. Omdat het toestel weinig ruimte in beslag neemt, is het perfect voor wanneer je een avondje uit bent en je weinig ruimte hebt om van alles mee te nemen.

Chique, glad en glinsterend
De metalen en chromen afwerking van de T303 zal indruk maken op iedereen in je omgeving. Als gebruiker zul je dagelijks genieten van de zachte vorm en het soepele sliding mechanisme van de telefoon. De spiegelende display aan de voorzijde van de telefoon zorgt er voor dat de T303 nog meer opvalt.

Perfecte foto's
Met de T303's megapixel camera maak je supersnel de mooiste foto's. Bijvoorbeeld wanneer je die perfecte schoenen tegenkomt en je je vriendin om haar mening wilt vragen. Dan maak je gewoon snel een foto die je direct doorstuurt. Met behulp van Bluetooth(TM) technologie kun je de foto draadloos van je telefoon naar je computer versturen en ze vervolgens e-mailen naar jouw stijladviseurs.

Play-as-you-go
Omdat het leven steeds hectischer wordt is het van essentieel belang om af en toe bewust te kiezen voor een langzamer tempo en een time-out. De T303 is voorzien van een geïntegreerde FM radio, waarmee je op je favoriete zender kunt afstemmen en de tijd aan je voorbij kunt laten gaan. Het toestel bevat ook een eigen mediaspeler en is voorzien van Sony Ericsson's TrackID(TM). Je kunt, bijvoorbeeld in een bar of café, een track opnemen en vervolgens heel snel achter de naam van de song en de artiest komen.

Accessoires
Zo'n geweldig uitziende telefoon moet er natuurlijk goed uit blijven zien. Het beschermetui IDC-22, onderdeel van de Sony Ericsson Design Collection, biedt je de gelegenheid om jouw eigen stijlvolle look nog verder door te voeren. Dankzij het etui blijft je toestel er goed uitzien, maar je kunt er ook nog eens andere kleine dingen in opbergen, zoals je credit cards, sleutels en natuurlijk de T303 zelf.

De Sony Ericsson T303 biedt designer looks zonder het bijbehorende prijskaartje. De T303 is een GSM/GPRS 900/1800/1900 telefoon, leverbaar vanaf begin derde kwartaal 2008.

Legal

1) Facts and features may vary depending on local variant.
2) Talk and standby times are affected by network preferences; type of SIM card, connected accessories and various activities e.g. games. Kit contents and color options may differ from market to market. The full range of accessories may not be available in every market.

© Sony Ericsson Mobile Communications AB, 2007.

The liquid identity logo, TrackID, and PlayNow are trademarks or registered trademarks of Sony Ericsson Mobile Communications AB. Sony and Memory Stick Micro and M2 are trademarks or registered trademarks of Sony Corporation. Ericsson is the trademark or registered trademark of Telefonaktiebolaget LM Ericsson.

TrackID is powered by Gracenote Mobile MusicID. Gracenote and Gracenote Mobile MusicID are trademarks of Gracenote, Inc. Bluetooth is a trademark or registered trademark of Bluetooth SIG Inc.

Picture blogging is powered by Blogger. Blogger is a trademark or registered trademark of Google Inc. Google is a trademark or registered trademark of Google Inc. Java and all Java-based trademarks and logos are trademarks or registered trademarks of Sun Microsystems, Inc. Other product and company names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

Any rights not expressly granted herein are reserved. Subject to change without prior notice.

Sony Ericsson T303 - In een oogopslag

Muziek en Entertainment
TrackID(TM) Muziekherkenning
FM Radio
Mediaspeler
Java
Camera1.3 megapixel camera
4x digitale zoom
Internet WAP 2.0 XHTML
Communicatie en MessagingPolyfone ringtones
Music tones (MP3)
Speakerphone
Trilalarm
Picture messaging (MMS)
Tekst messaging (SMS)
Voorspellende tekstinput
Sound recorder
DesignNavigatieknop
Picture wallpaper
Wallpaper animatie
OrganiserWekker
Stopwatch
Timer
Rekenmachine
Agenda
Taken
Notes
Telefoonboek
Bluetooth(TM) technologie
USB massaopslag
USB ondersteuning
AccessoiresMeegeleverd:

· Stereo Headset

· Batterij

· Oplader

· Gebruikershandleiding

Optioneel:
Portable Handsfree HPM-64
'Move to the beat' met een klassiek in-ear design

Micro Travel Charger CMT-60
Gemakkelijk onderweg opladen

Bluetooth(TM) Headset HBH-PV703
Draadloos geluid met een krachtige headset
Feiten en cijfersAfmeting: 83 x 47 x 14.7 mm
Gewicht: 93 gram

Kleuren: Shimmering Silver/Shadow Black

Hoofdscherm: 65,536 kleuren TFT
Resolutie: 128 x 160 pixels
Afmeting: 1.8 inches

Telefoongeheugen: Tot 8 MB
Gesprekstijd GSM: Tot 9 uur
Standby tijd GSM: Tot 400 uur
Beschikbaarheid en versiesNetwerken:
T303/T303c - GSM/GPRS 900/1800/1900
T303a - GSM/GPRS 850/1800/1900

Leverbaar vanaf begin derde kwartaal 2008.

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson Mobile Communications is in oktober 2001 opgezet als een 50:50 joint venture door Sony en Ericsson, en heeft haar hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf ontwikkelt veelzijdige mobiele telefoons, accessoires en Mobile Broadband apparatuur voor de wereldwijde communicatiemarkt en heeft R&D sites in Europa, Japan, China, India en Amerika. Sony Ericsson is hoofdsponsor van de WTA (Women's Tennis Association) en werkt samen met de Association om door het jaar heen de Sony Ericsson WTA tour in meer dan 80 steden te promoten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende internetsite (www.SonyEricsson.com/nl) of u kunt contact opnemen met het Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op http://www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (