Ingezonden persbericht


25 jaar Hans Liberg

4 t/m 9 maart 2008 - openingsserie in Koninklijk Theater Carré

Hans Liberg zit 25 jaar in het vak en dat vieren we! Een spetterende openingsserie in Carré gaat op 4 maart van start. Op 9 maart volgt een zeer speciale jubileumvoorstelling met veel genodigden.

Een zeer speciale voorstelling. Niet alleen vanwege de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar, maar vooral doordat de voorstelling een wel heel persoonlijk tintje krijgt.

Hans Liberg´s eigen kinderen zetten de jubilaris in het zonnetje. Zoon Bengt, 16 jaar, geeft een spectaculair optreden met zijn band Uncle Frankle. De band speelt ´catchy indie-rock met invloeden van Engelse gitaarbands en is inmiddels bekend van o.a. Hilversum Alive en diverse televisie-optredens zoals Villa Life (VPRO). De twee dochters van Hans Liberg hebben de artistieke talenten en ambities ook al in de genen. De 15-jarige Liv gaat tijdens de jubileumvoorstelling piano spelen en samen met haar vader een duet zingen. Dochter Britt, 10 jaar oud, neemt deel aan de vooropleiding van het Nationale Ballet. Ook zij zal een staaltje van haar kunnen laten zien.

Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-2334218. Tevens verwijs ik u naar www.hansliberg.com.

Met vriendelijke groet,

Berg Berg Produkties

Elsita Liberg (zus en manager)

en Mirjam Donkersloot

Persbericht 25 jaar Hans Liberg : www.hansliberg.com/25jaar0708

Foto s 25 jaar Hans Liberg : www.hansliberg.com/fotoos25jaar