Ingezonden persbericht


Positieve uitkomst voor PNY Technologies in GSMA 2008

Mérignac, Frankrijk, 4 maart 2008 - PNY Technologies bedankt het grote aantal bezoekers en journalisten die de stand hebben bezocht tijdens de beurs in Barcelona. In vergelijking met vorig jaar zijn bezoekers zich meer bewust van de voordelen van content loading, toonden een grote interesse en hadden erg positief commentaar.

Gedurende de vier dagen was GSMA dé ideale plaats voor PNY om over haar wereldwijde marktleiderspositie te spreken. Het bedrijf maakt deel uit van de top 3 spelers in Flash media in de VS en in West-Europa. PNY heeft namelijk een unieke dubbele positie op de markt: ten eerste is het bedrijf een retail partner die steeds de laatste productoplossingen en de meest aantrekkelijke merchandisingoplossingen aanbiedt om 'telefoonaccessoires' dynamischer te maken en ten tweede is PNY een waardevolle content loading partner.

Samy Benarfa, Marketing Director van PNY Europe zegt: "De hoogtepunten dit jaar waren de partnerships die we hebben gesloten met bekende content providers en onze content- loading mogelijkheden met een specifiek kwalificatie- en productieproces. Hij voegt er aan toe: "In de komende weken zullen we een nieuwe samenwerking bekend maken.

Doorheen de jaren heeft PNY een aanmerkelijke naambekendheid opgebouwd in de retailsector en distributiekanalen en na de grote belangstelling die getoond werd gedurende de beurs ligt er zeker een mooie toekomst in het verschiet."

In 2008 zal PNY Technologies zich nog sterker ontwikkelen in de telefonie met producten en speciale acties waardoor de gebruiker nog meer voordeel kan halen uit zijn mobiele telefoon.

Voor foto's van de beurs of producten, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over PNY Technologies

PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro® door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies

Sophie Verdier

PR Manager

sverdier@pny.eu

Perscontact

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com