Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Driebergen, 4 maart 2008

Nieuwe loopbaansite stuurt managers en professionals naar succes

Coachingsinstituut van Nederland lanceert werk- en loopbaanplatform

Managers en professionals inspireren op zoek te gaan naar slimme manieren om succeskansen te vergroten en actief te sturen in hun loopbaan. De nieuwe site Regisseerjeeigenloopbaan.nl doet dat onder het motto ´Stuur jezelf naar succes!´ De site is een initiatief van psychologen Yolanda Buchel en Ester de Bruine, auteurs van onder meer de boeken LEF! voor vrouwen en Jij bent aan Z naast wekelijkse bijdrages voor Volkskrant Banen.

De Bruine en Buchel, werkzaam als loopbaancoaches en programmaleiders van GITP LEF!, zijn er van overtuigd dat managers en professionals meer werkgeluk en succes uit hun loopbaan kunnen halen als ze iets meer gedisciplineerd aan hun persoonlijke ontwikkeling zouden werken. Met inspirerende informatie, blogs, ideeën en oefeningen op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, verleidt de site Regisseerjeeigenloopbaan.nl de bezoeker om net even iets serieuzer met zijn loopbaan aan de slag te gaan.

En nu even ik.
Met zo´n vijftig coaches aan zich verbonden onder de paraplu van GITP, een gerenommeerde HRD-adviesbureau en het coachingsinstituut van Nederland, is Regisseerjeeigenloopbaan.nl uniek als het gaat om gedegenheid en hoeveelheid informatie, visies en kennis. In bijvoorbeeld de rubriek ´En nu even ik.´, geven elke maand drie totaal verschillende coaches hun visie op prangende loopbaanvragen van bezoekers. Van inlevend tot confronterend, van gericht op verstevigen van vertrouwen tot experimenteren met gedrag dat minder natuurlijk aanvoelt.

Een regelmatige pitstop
De site werkt als een pitstop waar managers en professionals regelmatig even kunnen checken wat voor nieuws er te halen valt op het gebied van hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de diversiteit aan informatie die op de site te vinden is, zit er altijd iets bij wat hem inspireert of waar hij van in actie komt. Daarnaast biedt Regisseerjeeigenloopbaan.nl een platform om andere hoogopgeleiden te ontmoeten en tips en ervaringen uit te wisselen.

Noot voor de redactie,