Ingezonden persbericht


Persbericht

Gemeente Haarlem en Vedior sluiten partnership

Samenwerking omvat alle HR-aangelegenheden voor de komende 3 jaar

Hilversum, 4 maart 2008 - Vedior Uitzendbureau heeft de aanbesteding van de Gemeente Haarlem voor het verzorgen van flexibele arbeidskrachten en andere HR- vraagstukken in de wacht gesleept. De partnership is afgesloten voor een periode van 3 jaar met optie op een 4e en gaat per deze maand in.

Vedior wordt daarmee de enige leverancier en heeft daartoe een vestiging in huis bij de Gemeente geopend. Daar zal permanent een recruiter aanwezig zijn, die zich alleen met de inhuur van flexkrachten bezighoudt. Daarnaast zal Vedior ook betrokken worden bij andere specialistische arbeidsvraagstukken op het gebied van personeel, die nu of in de toekomst gaan spelen. Te denken valt dan aan diversiteit (vrouwen, allochtonen en oudere werknemers) en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt.

Vedior scoorde 99.6 van de 100 punten van de aanbesteding. Algemeen Directeur Stephanie Harmsen zegt: We zijn supertrots op deze opdracht. Vedior staat bekend om de no-nonsense aanpak, hoge betrokkenheid en de korte lijnen. Dit sluit naadloos aan bij de wensen van de Gemeente. De samenwerking tot nu toe kenmerkt zich door toegankelijkheid en een gezamenlijke, nuchtere visie op de toekomst. Wij zijn er van overtuigd, dat onze partnership met de Gemeente succesvol zal zijn. We hebben alles in huis qua expertise om de Gemeente te helpen om al haar ambities waar te gaan maken.

Over Vedior
Met een landelijk netwerk van ruim 100 vestigingen in Nederland, zet Vedior zich met zo'n 800 medewerkers iedere dag weer in voor de beste flexoplossing. Vedior Uitzendbureau BV is een onderdeel van Vedior NV, een van de grootste uitzendorganisaties ter wereld en full-service aanbieder van personeelsdiensten in tal van bedrijfssectoren en onder een divers portfolio van merknamen. Vedior NV is een beursgenoteerde onderneming met het hoofdkantoor in Nederland. Met zijn wereldwijde kantorennetwerk in Europa, Noord-Amerika, Australië, Azië, Zuid-Amerika en Afrika, vindt Vedior het beste talent voor werkgevers en de beste banen - vast en tijdelijk - voor kandidaten.
---

Voor de redactie -

Ingezonden persbericht