Internet wegwijzer B9.nl zwaar getroffen


OLST, 20080304 -- De Internet wegwijzer B9.nl is, net als onder andere de politieke partij SP en de digitale stad Amsterdam, zwaar getroffen door het faillissement van hosting bedrijf DIS Hosting uit Heerenveen.

Al eerder waren er problemen en was B9.nl niet bereikbaar op het Internet. Voor de vele bezoekers uit Nederland en België die de webpagina B9.nl als opstartpagina voor het Internet hebben ingesteld was dit vooral een zéér vervelend voorval. Uit volle macht is B9.nl bezig geweest om de complete database over te zetten op een andere hostingserver zodat iedereen zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van de Internet wegwijzer. Waarschijnlijk zullen de eigen ingestelde links die men zelf kan toevoegen op de voorpagina door deze vervelende situatie niet meer beschikbaar zijn en opnieuw ingesteld moeten worden. B9.nl, de wegwijzer op het Internet waar dagelijks vijftien medewerkers werken om de website up-to-date te houden, betreurt het zeer dat dit voorval heeft plaatsgevonden.

Hoewel het voorval niet te wijten is aan B9.nl zelf, wil men toch aan alle bezoekers een welgemeend excuus aanbieden voor het ongemak.





Ingezonden persbericht