NEN


Veiligheid in bodemsanering

woensdag 20 februari 2008, 10:36

Het seminar "Bodemsanering in de praktijk", in de Flint te Amersfoort zal op 4 maart 2008 de gevestigde grond onder de bodembranche laten trillen.

Onder leiding van een messcherpe en uitdagende dagvoorzitter, mevrouw Mol, burgemeester van Muiden, zal worden beoordeeld of bestaande funderingen binnen de bodemsanering wellicht te zwak of juist te zwaar zullen zijn binnen de huidige stand der techniek en wetgeving.

Cock Nelis van Boskalis zal opmerkelijke en spectaculaire praktijk voorbeelden aanhalen die zowel technisch, juridisch als financieel de uitvoering beïnvloeden.

Dat de PAGO (Periodiek Arbeids Gezondheids Onderzoek) verplicht is weten we, maar welke directe relatie heeft dit tot bodemsanering? Jos Valks van de ARBO Unie gaat het u uitleggen.

Wordt er nog op technisch vlak innovatie toegepast? Jazeker, er zullen een aantal opzienbarende en nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd door Willem Schunselaar van acta bv welke uw basis kunnen zijn voor kwaliteit en veiligheid.

Wat is nu eigenlijk de status van de Ai22, een uitgave van SDU uitgevers versus andere publicaties en wat is het juridisch antwoord hierop?

Ron Andriessen, advocaat bij Boekel de Nerée, zal u door dit moeras leiden en diep hierop in gaan.

Nieuwe manier van inspecteren
Manager strategie en plaatsvervangend directeur bij de directie Bouw van de Arbeidsinspectie Jan Blok geeft de bezoeker directe informatie over het nieuwe inspecteren van de inspectie, waar ligt uw verantwoordelijkheid en waar houdt hij op.

"Is deze branche al aan een arbocatalogus toe?" Hierop zal mevrouw Josien Paap als deskundige, namens de NEN, een duidelijk en helder antwoord geven.

Als u altijd al het naadje van de kous wilde weten kom dan deze middag naar de Flint!

Meld u hier aan. Wilt u alleen reageren, stuur dan een e-mail naar info@ai22.nl.