Ingezonden persbericht


CeBIT 2008: Tandberg Data introduceert de StorageLibrary T40+

De wereldwijde primeur van de StorageLibrary T40+ vindt plaats op stand B105 in hal 25

Amsterdam, 29 februari 2008 Tandberg Data, leverancier van back-up- en archiveringsoplossingen, presenteert zijn nieuwe StorageLibrary T40+ op CeBIT, Hall 25, stand B105 (planet reseller). Deze beurs vindt plaats op 4 tot en met 9 maart 2008 in Hannover.

De StorageLibrary T40+ is een schaalbare, voor Mac geoptimaliseerde tapeopslagoplossing die is te koppelen aan maximaal vier andere exemplaren. Hierdoor ontstaat een capaciteit van 24 tot 188 slots/cartridges en 9,6 tot 150 TB (compressed). De StorageLibrary T40+ biedt keuze uit LTO-3- en LTO-4-drives, en omvat een host voor beheeropties. Deze oplossing is hiermee erg waardevol voor IT-afdelingen die grote back-ups onbeheerd moeten uitvoeren. De StorageLibrary T40+ is uiterst flexibel, betrouwbaar en uitgerust met de nieuwste technologie.

Op CeBIT wordt naast de StorageLibrary T40+ het volledige productportfolio van Tandberg Data LTO-drives en -autoloaders gepresenteerd. Deze oplossingen bieden de laagste total cost of ownership en de hoogste betrouwbaarheid in de markt. Voor kleine kantoren en thuiskantoren presenteert Tandberg de RDX QuikStor. De demonstratie laat zien dat diskgebaseerde back-up draagbaar, eenvoudig, snel en betaalbaar kan zijn.

Naast de demonstraties zijn de experts van Tandberg Data op de stand aanwezig. Een afspraak met hen maken kan via Inger Hund van Progress Communications of op de stand zelf.