Persbericht

Unit 4 Agresso sluit partnerovereenkomst met Invanty Consultancy

~ Betere toegang tot ondernemers in Euregio Maas-Rijn ~

Sliedrecht, 4 maart 2008 - Unit 4 Agresso heeft een partnerovereenkomst getekend met Invanty. De ict-dienstverlener uit Sittard gaat Unit 4 Multivers, financieel logistieke software voor het MKB, verkopen en dienstverlening daaromheen leveren. Unit 4 Agresso heeft met deze overeenkomst een betere toegang tot de Euregio Maas-Rijn (het gebied in de vijfhoek Hasselt-Maastricht-Luik-Aken-Heerlen).

Invanty is een adviesbureau dat rendementsverbetering door ict centraal stelt. Het i gespecialiseerd in ict-monitoring, en inrichting van infrastructuur, detachering en werving & selectie van automatiseringspersoneel. Invanty heeft een vestiging in Sittard en via een samenwerkingsverband een vestiging in Duitsland. In totaal zijn er zeventien medewerkers die op locatie van de klanten in de Euregio actief zijn.

"Invanty houdt zich van oorsprong bezig met advies rondom procesverandering. Daarbij nemen we altijd de financiële situatie van de klant onder de loep en vanzelf komt er financiële software bij kijken" aldus Roger Schoenmaker, manager bij Invanty. "Ik heb toen contact gezocht met Unit 4 Agresso. Daar kwam ik bekwame en enthousiaste mensen tegen die software ontwikkelen vanuit de praktijk binnen het midden- en kleinbedrijf. Een dienstverlenende instelling en een uitstekend opgezette helpdesk passen ook bij de cultuur die Invanty nastreeft."

Ook Paul van Riesen, partnermanager bij Unit 4 Agresso, toont zich tevreden. "In Invanty hebben we een partner gevonden die de taal in de Euregio Maas-Rijn spreekt en de ontwikkelingen in deze regio goed kent. We verwachten dan ook vele ondernemingen in de Euregio Maas-Rijn te voorzien van betrouwbare financiële software en dienstverlening."