Ingezonden persbericht



---

Nieuwe website tijdvoormama.nl helpt drukke moeders

Visagist Mari van de Ven en styliste Suzi Vasquez zijn PA for a day

Moeders kunnen nu tijd besparen

4 maart 2008 - Mama's komen altijd tijd tekort. Om beurten - of allemaal tegelijk - vragen kinderen, partner, werk, vriendinnen en ouders om tijd en aandacht. Even tijd voor jezelf is voor veel moeders belangrijk, maar niet makkelijk te realiseren. Daar heeft de nieuwe website tijdvoormama.nl iets op gevonden. De website die vanaf 4 maart online is, biedt alle mama's van Nederland handige instrumenten en praktische tips om tijd te besparen.

Iedere paar weken een nieuwe time saver

tijdvoormama.nl is makkelijk en snel in gebruik. Moeders kunnen de site gebruiken wanneer het hen uitkomt. Iedere paar weken biedt de site een nieuw instrument dat helpt bij het winnen van kostbare tijd. Bovendien zijn er iedere dag handige weetjes, tips en nieuwtjes te vinden. De eerste time saver is de Win a PA for a day-actie! Van visagist tot klusjesman, ze staan klaar om drukke mama's te helpen.

Moeders in Nederland maken kans op een personal assistant

Om echt quality time over te houden, biedt tijdvoormama.nl mama's de kans om een dag lang de beschikking te hebben over een Personal Assistant. De site geeft 5x een PA arrangement weg voor 2 personen:


1. Winkelen met de bekende styliste Suzi Vasquez., inclusief E500,- kledingbudget per persoon.
2. Een metamorfose door de bekende TV Kapper en visagist Mari van de Ven.
3. Een heerlijke klusjesman die alle nodige karweitjes in huis opknapt die al veel te lang zijn blijven liggen
4. Een personal trainer die ervoor zorgt dat eventuele zwangerschapskilo's snel weer weg zijn.
5. Persoonlijk kleuradvies door een deskundige gevolgd door een heerlijke lunch in het Amstel Hotel.

PA's alleen weggelegd voor de rijken der aarde? Tijdvoormama.nl maakt het mogelijk voor moeders die wel wat persoonlijke aandacht kunnen gebruiken. En omdat mama's druk zijn, hoeven ze maar 3 vragen te beantwoorden op de site om al kans te maken op een "PA for a day".

Het is nu tijd voor alle moeders in Nederland. Het is tijdvoormama.nl