Coach Han Kolleman geeft vertrek aan


AMSTELVEEN, 20080304 -- Coach Han Kolleman heeft het bestuur van hockeyvereniging Myra laten weten dat hij per direct stopt als coach van de heren 1 selectie.De Amstelveense trainer/coach nam dit besluit maandag.

,,Het in toenemende mate ontbreken van het onvoorwaardelijk vertrouwen in mijn werkwijze en voldoende chemie tussen de selectie en mijzelf, liggen hieraan ten grondslag'' aldus de oud-trainer van Myra in een mondelinge toelichting. Het bestuur van Myra respecteert zijn verzoek, maar betreurt uiteraard het voortijdige vertrek. Han Kolleman is een ervaren en goede coach en wist een goede basis te leggen voor toekomstig succes.

Als opvolger van Han Kolleman is Wilbert Hartman bereid gevonden de taken voor de rest van het seizoen op zich te nemen. Wilbert Hartman is oud speler van Heren 1 en een ervaren trainer/coach. Hij is thans actief als Voorzitter van de Hockeyschool Myra. Hij zal beide taken gedurende het lopende seizoen naast elkaar blijven uitoefenen. Wilbert zal bij de trainingen geassisteerd worden door Kees van Mierlo en Jeroen Kuipers.





Hockeyvereniging Myra