Gemeente Arnhem

Gemeente opent Stadsatelier voor gebiedsontwikkelingen in de stad (19-02-08)
Vanaf maart 2008 heeft Arnhem een Stadsatelier, gevestigd aan de Kleine Oord 179 in de Arnhemse binnenstad. In het Stadsatelier wordt gewerkt aan gebiedsontwikkelingen als Rijnboog, Stadsblokken-Meinerswijk en andere stedelijke projecten. Het is ook de locatie voor publieke brainstorms, informatiesessies, meetings en presentaties.
Met het Stadsatelier heeft Arnhem een centrum voor zowel professionals als voor publiek, die werken aan de ontwikkeling van de stad. Op beperkte tijden is het Stadsatelier een plek waar publiek vrij kan binnenlopen.

De eerste openstelling is op 4 maart a.s. De spits wordt afgebeten met een inloopmiddag voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten informeren over het participatieproces van Stadsblokken-Meinerswijk. Daarnaast vinden in maart lezingen plaats over specifieke onderwerpen die betrekking hebben op de mogelijke invulling voor het gebied. Meer informatie over de openstellingen en de lezingen kunt u vinden op www.stadsblokken-meinerswijk.nl

Vervolgens is het Stadsatelier tot en met 1 april elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 19.00 uur geopend voor publiek.
Het Stadsatelier is geen algemeen informatiecentrum met geregelde openingstijden waar publiek vrij kan binnenlopen. Dit is wel mogelijk op momenten van georganiseerde exposities en bijeenkomsten.