Amsterdam RAI

Amsterdam RAI in teken van Human Resources tijdens HRM LIVE! 2008

5 en 6 maart 2008 in Amsterdam RAI

30 okt 2007

Op woensdag 5 en donderdag 6 maart 2008 staat Amsterdam RAI in het teken van Human Resources. Tijdens het vakevenement HRM Live! staan alle kerntaken op het gebied van In- en uitstroom, Employee Benefit systemen, Opleiding, Ontwikkeling en Advies en Arbo en Vitaliteit centraal. Door de grote aantrekkingskracht van het evenement, het brede aanbod in het programma en de vele kennis- en netwerkelementen brengt HRM Live! de belangrijkste beslissers uit de branche in twee dagen samen. De organisatie is in handen van Amsterdam RAI en Kluwer.

HRM Live! 2008 staat bol van debatten en sessies en andere dynamische activiteiten. Dit alles in een inspirerende ambiance met een breed expositieaanbod, waarbij men vooral advies kan krijgen, beleving centraal staat en er volop mogelijkheden zijn om te netwerken voor de HR-professional.

Strategische keuzes
Beursmanager Robert Johnson van Amsterdam RAI: âHRM Live! richt zich op de beslisser, de HRM-professional die zich bezighoudt met het maken van strategische keuzes. De manager of coördinator die op zoek is naar âhands-onâ informatie over alle kerntaken waar hij dagelijks mee te maken heeft.â Tijdens het vakevenement worden commercie, oriëntatie, kennis en netwerken op optimale wijze gebundeld. Met het veelomvattende programma is HRM Live! een onmisbaar evenement voor de kritische en drukbezette bezoeker.

Antwoorden en oplossingen
HRM Live! biedt bezoekers antwoorden en oplossingen voor de meest dringende vraagstukken in de markt. Henriëtte Emmelot van Kluwer: âDe huidige HR-professional krijgt steeds vaker een strategische rol binnen het bedrijf en wordt als business partner vaker afgerekend op de efficiency en effectiviteit die hij aan de business levert. Verdieping van de functie leidt tot de zoektocht naar nog betere handvatten. HRM Live! biedt deze handvatten op een overzichtelijke en praktische wijze.â

Open Podium
Op de beursvloer verzorgt Kluwer vier keer per dag een inhoudelijk programma op het Open Podium. Met debatten waar gerenommeerde sprekers hun visie geven op de centrale beursthemaâs. Ook worden vakprijzen uitgereikt op het Open Podium, waaronder de GIDS-boekenprijs.

Masterclasses
Ook dit jaar biedt HRM Live! ruimte voor de populaire masterclasses. Tijdens deze exclusieve ontbijt- of lunchbijeenkomsten wordt de bezoeker bijgespijkerd over belangrijke en actuele ontwikkelingen.

Optimale uitwisseling van kennis, ervaring en informatie Met circa 200 exposanten op de beursvloer, masterclasses, congressen, theaters en het uitgebreide programma van het Open Podium staat HRM Live! garant voor optimale uitwisseling van kennis, ervaring en informatie. Ook voor netwerken, het opdoen van inspiratie en het bieden en vinden van oplossingen en toepassingen zijn beursbezoekers aan het goede adres. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.hrmlive.nl.


*