Amsterdam RAI

Gerrit Zalm verzorgt opening HRM LIVE!

14 dec 2007

Oud-minister van Financiën Gerrit Zalm geeft acte de présence tijdens het vakevenement HRM Live! in Amsterdam RAI. Zalm verzorgt de officiële opening van het evenement, dat op 5 en 6 maart 2008 wordt gehouden in Amsterdam RAI.

Gerrit Zalm, tegenwoordig onder meer chief economist bij de DSB Bank en adviseur bij durfinvesteerder Permira, geeft tijdens de openingsceremonie van HRM Live! zijn visie op de wijze waarop HRM vanuit zijn rol als strategisch business partner de doelstellingen van de organisatie kan beïnvloeden en sturen. Hij doet dat op de hem wel bekende wijze, to the point, origineel, met humor en inspirerende voorbeelden.

Kerntaken
Tijdens HRM Live! 2008 staan alle kerntaken op het gebied van In- en uitstroom, Employee Benefit systemen, Opleiding, Ontwikkeling en Advies en Arbo en Vitaliteit centraal. Door de grote aantrekkingskracht van het evenement, het brede aanbod in het programma en de vele kennis- en netwerkelementen brengt HRM Live! de belangrijkste beslissers uit de branche in twee dagen samen.

Breed expositieaanbod
HRM Live! 2008 staat bol van debatten en sessies en andere dynamische activiteiten. Dit alles in een inspirerende ambiance met een breed expositieaanbod, waarbij men vooral advies kan krijgen, beleving centraal staat en er volop mogelijkheden zijn om te netwerken voor de HR-professional.

Optimale uitwisseling van kennis, ervaring en informatie Met verschillende masterclasses, congressen, theaters en het uitgebreide programma van het GIDS Live! Podium staat HRM Live! garant voor optimale uitwisseling van kennis, ervaring en informatie. Ook voor netwerken, het opdoen van inspiratie en het bieden en vinden van oplossingen en toepassingen zijn beursbezoekers aan het goede adres. De organisatie is in handen van Amsterdam RAI en Kluwer.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.hrmlive.nl/.

Noot voor de redactie /