Gemeente Coevorden

Presentatie Châteauhotel Kasteel Coevorden

Jos Wijland Jos Wijland

Het Kasteel, het Gouverneurshuis en voormalig pakhuis De Vlijt worden omgetoverd in Châteauhotel Kasteel Coevorden. Jos Wijland, algemeen directeur van Wijland Beheer BV, ontwikkelt de plannen.

Deze zijn inmiddels zover gevorderd dat ze gepresenteerd kunnen worden aan de inwoners van de gemeente Coevorden. Op woensdag 5 maart vanaf 19.00 uur zijn in de raadszaal tekeningen te zien van het Kasteel en De Vlijt en in de oude B&W-kamer tekeningen van het Landschrijvershuis.

In de Stoof is op een groot scherm een presentatie te bekijken. Bureau B+O Architecten heeft de ontwerpen gemaakt voor de drie gebouwen. Tevens is er informatie over het planologische traject dat gevolgd moet worden om tot realisatie van het Châteauhotel Kasteel Coevorden te komen.

Jos Wijland en medewerkers van B+O Architecten en de gemeente Coevorden zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom op woensdag 5 maart vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur om u in een sfeervolle ambiance te laten informeren over de ontwerpen en het planologisch traject.