Persberichten Eemland zuid, 09.50 uur

Utrecht, 05-03-2008

Openbaar dronkenschap

LEUSDEN- Op dinsdagmiddag heeft de politie een vrouw aangehouden voor openbare dronkenschap. Omstreeks 16.45 uur gingen agenten ter plaatse aan de Travertijn. Hier zagen agenten dat een 60-jarige vrouw uit Leusden schreeuwend door de straat liep, waardoor zij overlast veroorzaakte voor buurtbewoners. Hierop is zij aangehouden en meergenomen voor verhoor.

Vernieling ruit

AMERSFOORT- Aan de Wagnerstraat is op dinsdagavond een jongen aangehouden voor het vernielen van een ruit. Een oplettende getuige alarmeerde de politie en herkende de 14-jarige jongen uit Amersfoort als de vernieler van de ruit. Hierop is de jongen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Te veel alcohol

AMERSFOORT- Dinsdagavond is een man aangehouden die te veel gedronken had.

Doordat de 59-jarige bestuurder uit Amersfoort opvallend traag en slingerend reed werd hij aan het Neptunesplein aangehouden. Hierop werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij te veel gedronken had. De ademanalyse op het bureau wees 460 ug/l uit. Tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt en hem is een rijverbod van vier uur opgelegd.

Controle geslotenverklaring

WOUDENBERG- Op dinsdag werd van 07.30 uur tot 09.00 uur een controle gehouden op de Voskuilerdijk. In totaal 20 voertuigen gecontroleerd en hiervan waren er 8 in overtreding.