Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Tijdelijke verkeersmaatregelen in Kralingen-Crooswijk

De Dienst Gemeentewerken werkt op een aantal plaatsen aan de weg in deelgemeente Kralingen-Crooswijk. Het betreft de volgende locaties:


* Vanaf 3 maart wordt er gewerkt aan de Groene Wetering. Er wordt gewerkt aan het leidingnetwerk aan het gemaal. Als gevolg hiervan zal er een rijbaan zijn afgesloten. De werkzaamheden duren tot 19 mei.

* Vanaf 5 maart wordt aan de Ketenstraat gewerkt. Deze werkzaamheden bestaan uit het herbestraten van de rijweg en het trottoir. Deze duren tot 30 mei.

* Vanaf maandag 14 januari wordt er 4 maanden lang tussen de Oudedijk tot en met de Lusthofstraat aan de Avenue Concordia gewerkt. Het betreft bestratingswerkzaamheden aan de rijbaan en het trottoir en groenwerkzaamheden..

* Vanaf maandag 28 januari zullen er bestratingswerkzaamheden en diverse grondwerkzaamheden plaatsvinden aan de Dennepijlstraat, Eikenpage en Vredenoordlaan. Het project zal in fases uitgevoerd worden en duurt circa 4 maanden.

Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Oron van de afdeling Onderhoud Buitenruimte , telefoonnummer (010) 2171414, bereikbaar tussen 12.00 en 12.30 uur.