In Ieder kind schuilt een SpreekTalent

05/03/2008 10:30

Frijters Mind Tuning

Kinderen die letterlijk slapeloze nachten hebben voordat zij een spreekbeurt moeten geven; het komt helaas maar al te vaak voor. Middelbare scholieren die werkelijk één brok zenuwen zijn wanneer ze voor de klas staan zijn geen uitzondering. Een unieke training speciaal voor dit veelvoorkomende probleem werd ontwikkeld: SpreekTalent.

SpreekTalent is een doelgerichte presentatietraining voor jongeren. Deze heeft als basis de Mind Tuning(R)-methode van Frijters. Met deze revolutionaire methode zijn al duizenden managers succesvol gecoacht om in het openbaar te presenteren. Een training voor de jeugd is dus een logisch verlengstuk.

Kinderen en jongeren komen vaker dan vroeger in situaties waarin ze moeten spreken voor een groep, of binnen een prestatiecontext. De eisen voor scholieren zijn hoog en worden alleen nog maar hoger tijdens de opleiding. SpreekTalent is een training die meteen vruchten afwerpt blijkt in de praktijk. De aangeleerde technieken kunnen direct in praktijk gebracht worden bij een spreekbeurt, mondeling examen of een sollicitatiegesprek.

De cursus is gericht op drie leeftijdsgroepen: van 9 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en van 16 tot 18 jaar. De materie is dus nooit te moeilijk of te belastend, de uitleg en de opdrachten zijn aangepast aan de leeftijd van de cursisten. De cursus wordt gegeven door Marjorie (26), Kars (21) en Stefan (27).





http://www.spreektalent.nl