Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maastricht, 5 maart 2008

Strategische samenwerking Baanbrekend Limburg met Daihatsu

De nieuwste en snelst groeiende Limburgse banensite BaanbrekendLimburg.nl en Daihatsu Nederland gaan een strategische samenwerking aan. Vandaag hebben beide partijen een contract getekend waarin onder andere de levering van 21 Daihatsu Curo Premiums is vastgelegd.

Deze superzuinige auto's gaan gedurende drie jaar fungeren als reclamedrager in Limburg voor Baanbrekend Limburg. Eén auto wordt vanaf half maart verloot onder de bezoekers van de website www.baanbrekendlimburg.nl

Langdurig
"Om de grootste vacaturesite van Limburg te worden, hebben we gekozen voor een langdurige samenwerking met Autobedrijf Reubsaet in Geleen," zegt André Ansems, initiatiefnemer van Baanbrekend Limburg. "De komende weken gaan we mensen werven die voor ons in de zuinigste auto ter wereld willen rijden. Deelnemers betalen een vergoeding van ¤ 250 per maand. De bestuurder heeft daarvoor een splinternieuwe Daihatsu Cuore Premium voor de deur staan. Alle kosten zijn gedekt: wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en pechhulp. Alleen brandstof is voor eigen rekening." Baanbrekend Limburg heeft bewust gekozen voor Daihatsu. "Een merk dat decennia relatief schone auto's produceert voor een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Een imago waar wij graag mee geassocieerd wensen te worden."

Gratis auto
Baanbrekend Limburg gaat één auto geheel gratis weggeven in het kader van een grote publiciteitscampagne. "Op deze manier verwachten we veel bezoekers naar onze website te trekken en onze naamsbekendheid snel te vergroten", aldus Ansems. "De campagne wordt ondersteund door spotjes op radio en tv, commercials, flyeraars en krantenadvertenties. Binnen zes tot negen maanden willen we de nummer één positie als grootste vacaturesite in Limburg innemen."

Diensten
BaanbrekendLimburg.nl is sinds eind januari als vacaturesite in de lucht. Behalve banen is het een platform voor werkgevers en werknemers die gebruik willen maken van een groot aantal diensten van HR-adviseurs. Bovendien worden er regelmatig netwerkbijeenkomsten en evenementen georganiseerd. In april staat de eerste banenmarkt op het programma. In de eerste maand had Baanbrekend Limburg meer dan 150 geplaatste vacatures en 5.000 websitebezoeken zonder reclame te maken. Meer informatie op www.baanbrekendlimburg.nl

EINDE PERSBERICHT