Ondertekening huurcontract Vestia met Stichting Kinderopvang Rolykids

05/03/2008 14:41

Stichting Vestia Groep

Op 6 maart j.l. heeft Vestia met Stichting Kinderopvang Rolykids een huurcontract getekend voor de huur van ruim 700 m2 bedrijfsruimte in de wijk de Burgen te Zuidwijk.

De Stichting Kinderopvang Rolykids is een professionele organisatie voor kinderopvang die al op diverse locaties in Rotterdam actief is. Rolykids biedt zowel dagopvang (voor kinderen van 8 weken tot 4 jaar) als buitenschoolse opvang (voor kinderen in de basisschoolleeftijd). Kenmerkend voor Rolykids is de geïntegreerde opvang van kinderen met en zonder extra zorgbehoefte. Alle ruimtes waarin gewerkt wordt zijn kindvriendelijk, veilig en nodigen uit tot spel.

Het nieuw te bouwen pand aan de Schuilenburg gaat voorzien in 450 m2 kinderdagverblijf en 300 m2 buitenschoolse opvang. Naast het gebouw behoort ook nog een buitenspeelmogelijkheid van ruim 450 m2 tot het gehuurde. Ook in de nabije omgeving is er veel gelegenheid om met de kinderen naar buiten te gaan.

De komst van Rolykids is een grote aanwinst voor de wijk de Burgen waarin momenteel een grote herstructurering gaande is.

De oplevering van het gebouw staat gepland in het 4de kwartaal van 2009.


---