Gemeente Kapelle

Storingen aan de openbare verlichting.

De openbare verlichting in dorp of stad heeft meerdere functies. Voor de verkeersdeelnemer geeft de verlichting extra zicht op de weg en draagt zo bij aan de veiligheid. Een ander belangrijk aspect van de openbare verlichting is het verlichten van de openbare ruimte. De openbare verlichting zorgt voor sfeer, het aanlichten van gebouwen, het herkennen van de locatie waar men zich begeeft en niet in de laatste plaats draagt de verlichting bij aan een gevoel van veiligheid.

Het is een taak van gemeente om er voor te zorgen dat de openbare verlichting optimaal functioneert. Voor de uitvoering van deze taak wordt de firma Delta NV ingeschakeld.

Wanneer de verlichting om wat voor reden dan ook niet naar behoren functioneert, dan kunt u deze storing per e-mail aan Delta NV kenbaar maken. U kunt hiervoor de website raadplegen:
www.delta.nl/lichttechniek

Na het invullen van de vragen en het versturen van uw bericht, krijgt u van Delta NV vervolgens een retour bericht dat uw melding in goede orde is ontvangen. Na het oplossen van de storing krijgt u wederom een bericht.

De gemeente krijgt automatisch een afschrift van uw melding en een bericht wanneer de storing is opgelost.

Wanneer u niet de beschikking heeft over een internetaansluiting en PC, kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met uw gemeente. De gemeente zal dan de storing op de internetsite van Delta plaatsen.