Team West Onderwerpen in de uitzending van Team West Team West, een samenwerking tussen RTV West, Politie Haaglanden en Politie Hollands Midden, wordt iedere woensdag uitgezonden. Morgen, 20 februari, komen (onder voorbehoud) de volgende onderwerpen aan de orde. Vanavond te zien in opsporingsprogramma Team West Inbraak in wokrestauran:In de nacht van vrijdag op vrijdag 18 op zaterdag 19 januari wordt er ingebroken bij restaurant Eazie aan de Breestraat in Leiden. De inbrekers zijn binnengekomen aan de achterzijde van het pand aan de Boomgaardsteeg. Zij droegen bivakmutsen. Mogelijk dat iemand de daders herkent aan hun kleding. Winkeldiefstal in Sassenheim: Op woensdag 20 februari omstreeks 16.30 uur pleegt een man diefstal bij drogisterij Dirx aan de Oude Haven in Sassenheim. Bij controle blijkt de man ook al op vrijdag 1 februari omstreeks 15.00 uur de artikelen te hebben gestolen. Wie kent deze man? Winkeldiefstal in Leiden: Op zondag 13 januari omstreeks 18.00 uur pleegt een man een winkeldiefstal bij drogisterij Dirx aan de Langegracht in Leiden. Wie kent deze man? Resultaat: Vorige week lieten we in het programma twee mannen zien, die in Noordwijkerhout een winkeldiefstal pleegden. Deze mannen waren al vaker in het programma geweest, zonder herkenning. Nu zijn de daders wel herkend en kan Politie Hollands Midden zeven zaken aan hen koppelen. Mogelijk kunnen andere politieregio's ook nog zaken aan dit duo koppelen

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald. Heb je een onderwerp gemist of wil je een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl.

Noordwijk Politie zoekt naar identiteit dode man De politie doet onderzoek naar de identiteit van een dode man. Het lichaam werd vanmorgen rond 08.00 uur op het Noorderstrand ongeveer 500 meter voor Duindamse Slag aangetroffen door een wandelaar met zijn hond. Een arts stelde bij een schouw van het lichaam vast dat het hier gaat man met een leeftijd van boven de 70 jaar en minimaal vijf dagen geleden door verdrinken om het leven is gekomen. Omdat de man niet iets bij zich had van waaruit zijn identiteit zou kunnen blijken, doet de politie daar nu onderzoek naar. Voor zover de politie heeft kunnen nagaan komt hij niet voor in de Nationale en Internationale registers vermiste personen.

Voorhout Aanrijding Op de kruising Teylingerlaan met de Carolus Clusiuslaan gebeurde woensdag 5 maart rond 10.55 uur een aanrijding tussen twee auto's. De bestuurster van één auto, een 36 jarige vrouw uit Voorhout, klaagde over haar nek en werd voor onderzoek overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De aanrijding ontstond omdat de bestuurster van de andere auto, een 28 jarige vrouw uit Sassenheim, geen voorrang verleende. De weg werd voor de hulpverlening en het onderzoek naar de toedracht van het ongeval tijdelijk voor al het verkeer afgesloten.

Katwijk Politie onderzoekt mishandeling De politie heeft vanmorgen op het fietspad aan de Provincialeweg N206 terhoogte van de brug over de Oude Rijn een sporenonderzoek gehouden nadat een 18 jarige vrouw uit Katwijk vanmorgen aangifte deed van mishandeling. De Katwijkse fietste daar dinsdagavond 4 maart rond 22.00 uur en kwam een man op een fiets tegen. Bij het passeren gaf hij een trap tegen haar fiets waardoor ze ten val kwam. Daarna kwam hij op haar af en sloeg naar haar. De Katwijkse Zij wist die af te weren en op enig moment haar fiets weer te pakken en weg te rijden. Thuis ontdekte ze dat zij lichte snijwonden aan haar arm had opgelopen. Waardoor die snijwonden zijn veroorzaakt is nog niet bekend. Voor het onderzoek zijn vanmorgen door een politiehelikopter overzichtsfoto's genomen van de plaats van het incident.

Alphen a/d Rijn Ramkraak mogelijk poging tot overval op geldlopers Het incident vanmorgen rond 09.00 uur bij een bank aan de Herenhof waarbij met een auto een deur werd geramd van een ruimte met pinautomaat is mogelijk een poging tot overval op geldlopers en niet zoals eerder werd bericht een mislukte ramkraak. De politie onderzoekt dit. De politie komt tot dit vermoeden uit het tot dusverre gehouden onderzoek. Er waren op het moment dat het incident plaatsvond geldlopers in de bank. De politie tast nog in het duister hoe het mogelijk is geweest dat de auto achteruit een portiek aan de Herenhof is binnengereden. Ook over de twee daders die wegreden op een scooter is nog niets bekend. De politie gaat verder met haar onderzoek. In verband daarmee vraagt de politie een ieder die informatie heeft dat kan bijdragen tot de oplossing van dit misdrijf, te bellen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.