HITT

PERSBERICHT

5 maart 2008

Albert Stroink en Jan Vaandrager benoemd in Raad van Commissarissen van HITT nv

Apeldoorn - HITT nv maakt bekend dat in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van vandaag de heren Ir J.A. (Albert) Stroink en Drs. J.J.E. (Jan) Vaandrager zijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van HITT nv. Met deze benoemingen is de Raad van Commissarissen uitgebreid van 3 naar 4 leden.

De heer Stroink is opvolger van de heer Mr. Dick Sinninghe Damsté die als voorzitter ruim tien jaar deel heeft uitgemaakt van de Raad van Commissarissen en na zijn derde en laatste termijn aftreedt. De benoeming van de heer Stroink is in het belang van de vennootschap met het oog op zijn grote multinationale operationele, commerciële en technische management ervaring waarbij hij tevens ruime ervaring opdeed in (corporate) governance aangelegenheden.

De benoeming van de heer Vaandrager is in het belang van de vennootschap door zijn grote en lange ervaring in binnen- en buitenland op financieel- en algemeen management gebied bij bedrijven zoals TKH Group N.V., Smalbach-Lubeca Netherlands B.V., Continental Can Europe, Duitsland en Thomassen & Drijver-Verblifa N.V. Hij neemt het onderwerp van financiële expertise over van de heer Damsté.

De heren Stroink en Vaandrager houden geen aandelen in de vennootschap.

De samenstelling van de Raad van Commissarissen van HITT nv per 6 maart is als volgt:


· Ir. J.A. (Albert) Stroink, voorzitter


· E.A. (Eric) van Amerongen, vice-voorzitter (en voorzitter remuneratiecommissie)


· Mr. H. (Hans) Prinsen, lid (en voorzitter benoemingscommissie)


· Mr. J.J.E. (Jan) Vaandrager, lid (en voorzitter auditcommissie)