Ingezonden persbericht



PERSBERICHT FAST RIDER - YOUNG BAGS RVG 39 - 2008

Sportieve en Mode Trend

Fast Rider goes Young met nieuwe fietstas- ofwel schoudertas- serie

Young Bags voor de snelle, eigentijdse vrouw of man, in stijl

BERGHEM - The story continues. De nieuwe serie Young Bags van fietstassen specialist Fast Rider is een feit. Een zeer moderne serie voor de snelle, jonge, eigentijdse vrouw of man. Ga je naar je werk of studie op de fiets, dan is deze Young Bag serie uiterst geschikt. De modellen Messenger Bag of Freestyle Bag lenen zich hier goed voor. Want de fietstassen zijn in een handomdraai veranderd in een echte schouder (draag)tas. De fietshaken kunnen namelijk netjes weggewerkt worden door het unieke Fast Lock systeem met fastner. De haken zijn dan onzichtbaar en de tas wordt een echte schouder- of draagtas. Gemaakt van waterdicht polyester, zodat de tassen goed tegen een stootje of regenbuitje kunnen. De zwart-wit kleur met FR-print geeft daarbij de meest trendy en strakke look, maar hou je meer van kobaltblauw of appelgroen dan is deze keus er ook.

De Young Bags volgen op de klassiek getinte New Classic bags, waarmee Fast Rider afgelopen jaar hoge ogen gooide om als een van de eerste op de markt moderne fietstassen te brengen die als schoudertas gedragen kunnen worden.

Messenger of Freestyle bag
Opvallend is de ruimte die de tassen bieden. Beide bags hebben aparte binnenvakken - een organizer - voor de agenda, de pennen, of de rekenmachine, de portemonnee, je sleutels en niet te vergeten je mobieltje. Met opvallende ritssluitingen en een net dat de verschillende vakken scheidt. Het Freestyle model is qua formaat wat groter en luxer uitgevoerd dan het Messenger model. Ben je dus een fanatiekeling die flinke "working" space nodig heeft voor onderweg, kies dan voor de Freestyle. Want een laptop past hier zelfs goed in. Is dat niet het geval, dan is de Messenger bag ruimschoots voldoende!

Citybag/ Shopper met Billy en Belly accessoires
De citybag ofwel shopper is ideaal voor als je boodschappen op de fiets moet halen. Je stopt de gekochte spullen in de winkel in je tas en haakt in één keer de gehele tas op je fiets. Niets meer van de ene boodschappentas overhevelen in de andere fietstas die nog aan je fiets hangt, dat is verleden tijd. Je neemt hem gewoon de winkel mee in en na het boodschappen doen ben je ook weer meteen klaar. Heel handig is het grote voorvak, dat ook afsluitbaar is met een rits. En de handvatten kun je verstellen waardoor het geen draagtas maar een schoudertas is! Leuke gadgets zijn de sportief getinte Billy portemonnee of Belly heuptas die Fast Rider speciaal bij deze serie heeft ontwikkeld, en die dus als accessoires goed bij alle tassen passen!

Double Bag L of XL
Voor de fietsgebruiker die het liever houdt bij het traditionele dubbele fietstas model, is de Double bag L of XL voor de liefhebber dus ook in deze hippe uitvoering beschikbaar. En éxtra veilig door de ritsen onder de klep. Verkrijgbaar bij de betere fietsvakhandel en speciaalzaken. Verkoopadviesprijzen:v.a. E 27,95 (citybag/shopper) tot E 41,95 (double bag XL). Voor meer informatie: Hesling Products, tel. (0412) - 406410 of www.fastrider.nl


*

Ingezonden persbericht