Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 5 maart 2008

BIRGIT SCHUURMAN EN RUBEN VAN DER MEER NIEUWE PANELLEDEN DOE MAAR NORMAAL

Het vaste panel van Arie Koomen (Arie & Sylvester) en Pepijn Lanen (De Jeugd Van Tegenwoordig) is in het nieuwe seizoen Doe Maar Normaal aangevuld met twee kersverse aanwinsten: muziekfanaten Ruben van der Meer (De Lama s) en Birgit Schuurman (zangeres/actrice). In dit BNN-programma vechten twee teams van vlijmscherpe muziekliefhebbers onder leiding van presentator Sander Lantinga een verbaal duel uit aan de hand van videoclips, anekdotes en verrassende appearances. Doe Maar Normaal, de Nederlandse variant van het succesvolle BBC-programma Never Mind The Buzzcocks, is vanaf vrijdag 28 maart tussen 21.55 uur en 22.25 uur te zien bij BNN op 3.

De vier vaste pannelleden krijgen wekelijks wisselende hulp van twee bekende gasten uit de muziek- of comedywereld. In de eerste uitzending versterken muzikant Alain Clark en de Volendamse zanger Jan Keizer de teams. Tien weken lang worden de panels in hoog tempo overdonderd met opvallende clipfragmenten, merkwaardige vragen en improvisatieopdrachten. En natuurlijk is er weer het populaire onderdeel waarin je een artiest uit het grijze popverleden moet zien te herkennen in een rijtje van oplichters.

De BBC-klassieker Never Mind The Buzzcocks weet al 21 seizoenen lang miljoenen popfans aan de buis te kluisteren. In de zomer van 2007 startte BNN met de Nederlandse versie en niet zonder succes. Doe Maar Normaal wist tijdens de warme zomermaanden bijna een half miljoen kijkers te trekken en was zeven weken lang het best bekeken programma op de vrijdagavond op Nederland 3. Begin mei zal Doe Maar Normaal ook het land intrekken tijdens de BNN-ledendagen.

Noot aan de redactie:
Persfoto beschikbaar vanaf 14 maart a.s.

Doe Maar Normaal is ook het hoofdthema van de BNN-ledendagen die ieder jaar in mei worden georganiseerd. Tijdens deze events krijgen BNN-leden de gelegenheid hun mening te geven over BNN en de programma s die er worden gemaakt. Daarnaast presenteren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de Doe Maar Normaal Popquiz, waarin ze zij de muziekkennis van bekende BNN-panelleden testen. Kijk voor meer info over de ledendagen op www.bnn.nl/page/ledendagen.

Meer informatie: BNN Communicatie
Monique Rütter, tel: 035-6268913, e-mail: monique.rutter@bnn.nl