Ingezonden persbericht


Persbericht

15 jarig bestaan Amsterdam Village Company

Hotel Arena, Odeon, Hermitage Café, Café COX/Stadsfoyer, brasserie De Brakke Grond en David & Goliath

Na de start met Hotel Arena viert de Amsterdam Village Company op 5 maart a.s vanaf 17:30 uur haar 15 jarig bestaan. Samen met samenwerkingspartners, Amsterdamse politici en 'bekend' Nederland wordt dit uitgebreid gevierd.

De eigenaar en tevens oprichter Paul Hermanides heeft in de afgelopen 15 jaar de Amsterdam Village Company uitgebreid met Odeon, Hermitage Café, brasserie De Brakke Grond, David & Goliath en Café Cox.

Het motto "No Guts, No Glory, Never a Doll Moment" heeft met vallen en opstaan, gezorgd voor grote ontwikkelingen en uitbreidingen binnen Amsterdam Village Company. In 1992 is alles begonnen met Hotel Arena, wat zich heeft ontwikkeld van budget hotel, tot 3 sterren hotel, en waarvoor de voorbereidingen voor upgrading naar 4-sterren hotel momenteel in een vergevorderd stadium zijn. In de afgelopen jaren zijn Hermitage Café, Odeon, Brasserie De Brakke grond, Café Cox en David & Goliath toegevoegd aan het portfolio van Amsterdam Village Company. Amsterdam Village Company is een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. Op dit moment staat De Hermitage helemaal in de steigers. Het restaurant met 250 zitplaatsen gaat medio 2009 open. Ook is de verbouwing van de Stadsfoyer, gelegen in de Stadsschouwburg begonnen, wat begin 2009 haar deuren zal openen. Voor de toekomst zijn er plannen om een nieuw theaterhotel aan de Nes op te zetten dat aansluit op de ontwikkelingen in het 1012 gebied.

Paul Hermanides, voorzitter Koninklijk Horeca Nederland Amsterdam, zet zich in voor de stad en adviseert de politiek over hoe Amsterdam nationaal en internationaal hoger kan scoren op de ranglijsten voor hoofdsteden in Europa.


---



Ingezonden persbericht