Nederlandse Politiebond


UITKOMST NPB-LEDENRAADPLEGING 5 MAART BEKEND

Tijdens onze bondsraad van vorige week is al besloten dat de NPB voor zijn leden informatiebijeenkomsten zou beleggen. Vandaag heeft de bondsraad - wederom - bevestigd dat we ook het schriftelijke referendum moeten doorzetten. Wij hebben zojuist alles uit de kast gehaald om de uitkomst van dit referendum te vervroegen. Niet op 11 maart maar op 5 maart zal de uitkomst bekend zijn.

Dat is ruim een week na onze informatiebijeenkomsten, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 22 februari. Sneller kan echt niet, gelet op de zorgvuldigheid die wij willen betrachten.

Het staat iedere bond vrij een eigen afweging te maken hoe het bemiddelingsresultaat dient te worden beoordeeld. BIJ ONS TELT LETTERLIJK IEDERE STEM! Uiterlijk woensdag 27 februari hebben onze leden het stembljet in de bus, samen met een nieuwe editie van het NPB CAO-KOMPAS.

Wij roepen iedereen op een oordeel te vellen over het eindbod van de minister. Wij hopen op een glasheldere uitslag en op heel veel collega's die onze informatiebijeenkomsten bezoeken.

Gepubliceerd op 15 februari 2008 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.