'youremployee': Payrolling zoals het óók kan


AMERSFOORT, 20080221 -- Payroll producten zijn er in vele varianten, maar zelden stellen ze het personeel centraal. youremployee brengt daar nu verandering in met een nieuw payroll concept. Het ideale product voor bedrijven waar medewerkers wél meetellen, maar die geen tijd hebben voor personeelsadministraties en arbeidsrechtelijke zaken. youremployee levert arbeidsovereenkomsten voor vaste en tijdelijke medewerkers met veel basisvoorzieningen. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals de lease auto, de mobiele telefoon en de fietsregeling. youremployee is een initiatief van itsyourday en Parco Personeelsdiensten en zal op 5 maart 2008 tijdens HRM LIVE in de RAI officieel geintroduceerd worden. youremployee, een volwassen payroll alternatief zonder van medewerkers sluitposten te maken.

youremployee is ontwikkeld vanuit de gedachte de medewerker optimale primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden bij payrolling. De medewerker staat centraal. Hij krijgt een uitgebreid primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en kan zelf extra voordelen kiezen en betalen zoals een lease auto, mobiele telefoon, fietsregeling en/of verschillende collectieve voorzieningen. Naast voordelen, zoals uitbesteding van de personeelsadministratie en arbeidsrechterlijk risico, heeft de werkgever met youremployee een arbeidsvoorwaardenpakket ter beschikking dat hem een aantrekkelijkere partij maakt op de arbeidsmarkt en voor het personeel.

Payrolling wordt geassocieerd met kort cyclische inhuur, seizoenswerk en lage salarissen. Met youremployee zien we dat werkgevers om hele andere redenen payrolling kiezen. Het vergroot hun kansen in de arbeidsmarkt en is de oplossing om vaste medewerkers te belonen en te behouden. Daarnaast is het een goed(koper) alternatief voor detachering door het te combineren met een professioneel werving & selectietraject.

youremployee is geschikt voor organisaties die (nog) niet zelf in staat zijn om, naast een goed salaris, een compleet arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden of die dit alles willen uitbesteden. Ze kunnen hun medewerkers meer bieden. Ze laten met dit product hun waardering zien en voelen voor de inzet, loyaliteit en prestaties van de medewerker.

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket is bijna een noodzaak om goed personeel te vinden. In een krappe arbeidsmarkt blijken de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor potentiële medewerkers doorslaggevend te zijn om een keuze te maken. youremployee geeft de werkgever een aantrekkelijkere en meer concurrerende positie op de arbeidsmarkt.

Voor organisaties die langdurig hoger opgeleid personeel inhuren is het een goed alternatief voor detachering. Tijdens het werving & selectie traject wordt de juiste kandidaat gevonden. Aangevuld met youremployee wordt duidelijk door de werkgever gecommuniceerd dat de medewerker gezien wordt als onderdeel van de organisatie.

Andere employee benefits die youremployee simpelweg leuk en verrassend maken zijn bijvoorbeeld de gratis belastingaangifte en spaarloonregeling, eventueel in combinatie met opties als een bedrijfsmassage en fietsregeling. Bovendien staat alle financiële en persoonlijke informatie de medewerker via een online portal ter beschikking.

Payrolling is in de afgelopen jaren voor de werkgever een uitstekend middel gebleken om arbeidsrechtelijke zaken uit te besteden en de volledige personeelsadministratie door professionals te laten beheren. Uitgangspunt hierbij was risicovermindering en flexibiliteit bij het inzetten van personeel. Daarnaast biedt payrolling financieel voordeel, omdat werkgevers geen kosten in rekening worden gebracht wanneer werknemers ziek zijn. youremployee voegt aan deze voordelen een extra dimensie toe, waardoor payrolling ook voor andere segmenten en in andere situaties aantrekkelijk is.


Samenwerking tussen payrolling en recruitment

youremployee is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen itsyourday recruitment en Parco Personeelsdiensten.

itsyourday recruitment is gespecialiseerd in werving & selectie, professionele verloning en screening. itsyourday experts zijn ondernemers die op basis van eerlijkheid en openheid kwalitatief hoogstaande dienstverlening bieden, tegen reële, scherpe tarieven. De organisatie heeft meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van recruitment en is gevestigd in Amersfoort.

Parco Personeelsdiensten is een verfrissende organisatie die gespecialiseerd is in payrolling, contractbeheer & consultancy. De organisatie is gevestigd in Tiel en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van personeelsvraagstukken. Parco Personeelsdiensten is onderdeel van de Avantus Employment Group. Parco Personeelsdiensten hecht grote waarde aan de betrouwbaarheid van haar diensten en organisatie. Om deze reden zijn zij NEN 4400-1 gecertificeerd en tevens aangesloten bij de VPO (Vereniging Payroll Ondernemingen).
Contactgegevens

youremployee
Contactpersoon: Rupert Moore
Mobiel:         06 414 59 643
Adres:          Bergstraat 17a
                3811 NE  AMERSFOORT
Telefoon:       033 475 66 55
Fax:            033 475 66 64
e-mail:         info@youremployee.nl
URL:            http://www.youremployee.nl 


Parco Personeelsdiensten
Contactpersoon: Rob Stelte
Mobiel:         06 124 35 001
Adres:          Postbus 6117
                4000 HC  TIEL
Telefoon:       0344 633 655
Fax:            0344 631 500
e-mail:         info@parcopersoneelsdiensten.nl
URL:            http://www.parcopersoneelsdiensten.nl 


itsyourday recruitment
Contactpersoon: Rupert Moore
Mobiel:         06 414 59 643
Adres:          Postbus 333
                3800 AH  AMERSFOORT
Telefoon:       033 475 66 76
Fax:            033 475 66 64
e-mail:         info@itsyourday.nl
URL:            http://www.itsyourday.nl