Ordina Beheer NV

Hightech Mechatronica 2008

Bezoek Ordina Technical Automation op Hightech Mechatronica 2008

Op donderdag 6 maart organiseert Techwatch in het Evoluon te Eindhoven de tweede editie van Hightech Mechatronica. Hightech Mechatronica 2008 is dé ontmoetingsplaats voor technisch managers en hoogopgeleide ontwikkelaars van mechatronische systemen.

Mechatronica is voor machinebouwers de technologie bij uitstek om zich op wereldniveau te onderscheiden. De kennisontwikkeling in het mechatronicadomein draait om het realiseren van superprestaties in zaken als nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid. Daarbij gaat het om een optimaal gebruik van mechanica, elektronica, software, sensorkennis, aandrijftechniek, stuurtechnologie en communicatietechnologie en het slim toepassen van fysische principes. In elk mechatronisch ontwerp is embedded software een steevast kernonderdeel. Software is onlosmakelijk verbonden met de functionaliteit en speelt daarom in het gehele ontwikkeltraject van hoogwaardige systemen en nieuwe machines een belangrijke rol. Dat hierbij de nodige technische kennis komt kijken wordt nogal eens onderschat. Naast kennis van de embedded software is feeling met de omliggende systemen van groot belang.

Ordina Technical Automation beschikt over specifieke technische kennis binnen de hightech machinebouw. Door de inzet van onze professionals, zijn wij in staat als hoogwaardige partner uw aandachtsgebieden en/of uitgebreide projecten succesvol aan te pakken. Klik hier voor meer informatie over Ordina Technical Automation.

Dit evenement bestaat uit een krachtige combinatie van een sterk lezingenprogramma en een innovatieve expositie. Bezoek is bij voorregistratie gratis. U kunt Ordina Technical Automation bezoeken op stand 2.13.