Gemeente Tytsjerksteradiel


zorgstructuur jeugd t-diel

uitnodiging startbijeenkomst zorgstructuur jeugd t-diel

Landgoed Glinstra State - Burgum
6 maart 2008 - 13.45 - 16.30 uur

Wij nodigen u en uw collega's van harte uit voor de 'Startbijeenkomst Zorgstructuur Jeugd Tytsjerksteradiel' op donderdagmiddag 6 maart 2008. In deze bijeenkomst presenteren we de plannen die in de notities 'Zorgstructuur jeugd' en 'Centrum voor Jeugd en Gezin' staan beschreven.

In het kader van het verbeteren van de zorgstructuur rond jeugd in de gemeente is besloten om een zogeheten trajectcoördinator jeugdzaken aan te stellen. De trajectcoördinator wordt het aanspreekpunt voor professionals met doorverwijs- of afstemmingsvragen. Deze functionaris is het coördinatiepunt voor afstemming tussen lokale disciplines en afstemming met Bureau Jeugdzorg waar dat nodig is. De nieuwe trajectcoördinator zal zich op deze middag voorstellen.

Alle betrokken instellingen (welzijn, onderwijs en zorg) in de gemeente zullen vervolgens een convenant ondertekenen waarin zij zich verbinden aan de afspraken. Vervolgens zal met de zaal worden gediscussieerd of deze plannen de oplossing zijn voor de knelpunten waar tegenaan gelopen wordt. En wat levert het eigenlijk op voor kinderen en ouders?

Kortom, we verwachten een boeiende middag. U kunt zich vóór 1 maart per e-mail aanmelden bij Ina Alsma, e-mail: IAlsma@t-diel.nl.

Benieuwd naar het programma? Kijk op de website .

Tot ziens op 6 maart!

Met vriendelijke groet,

Doeke Fokkema
wethouder zorg en welzijn