Gemeente Deventer

tot en met 7 maart 2008

week 10 - 3 maart tot en met 7 maart 2008

Voorontwerpbestemmingsplan Kom Diepenveen

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat van 6 maart tot en met 16 april 2008 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), de gemeentelijke Informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in de Openbare Bibliotheek aan de Burgemeester Crommelinlaan 1 in Diepenveen ter inzage ligt:

* het voorontwerpbestemmingsplan Kom Diepenveen

De gemeente Deventer is bezig met het actualiseren van haar bestemmingsplannen. Het voorontwerpbestemmingsplan Kom Diepenveen is opgesteld binnen dit kader. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft primair een beheersfunctie. Dat wil zeggen dat het vastleggen en behouden van de bestaande ruimtelijke, functionele en verkeerskundige situatie voorop staat. Daarnaast is een aantal nieuwe ontwikkelingen in het voorontwerpbestemmingsplan opgenomen.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Olsterweg, Molenweg en Schuurmansweg aan de noordzijde, de Boxbergerweg en de Wechelerweg aan de oostzijde, de Oranjelaan en de Wetermansweg aan de zuidzijde en de Zandwetering en het Kerkpad aan de westzijde.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de gemeentelijke pagina's in de Deventer Post en de website www.deventer.nl/Stadhuis/Bestemmingsplannen.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk inspraakreacties indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. U kunt ook mondeling inspreken bij mevrouw E. Ruiter van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 694219.

Inloopavond

Op dinsdag 18 maart 2008 wordt een inloopavond georganiseerd over dit bestemmingsplan. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid de plannen in te zien en vragen te stellen. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 18.30 en 21 uur in het Hof van Salland, Dorpsstraat 30 te Diepenveen.

Publicatiedatum: 29-2-2008

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 29 februari 2008