Gemeente Tilburg

Pagina 1 van 1 Laatste werkzaamheden Slingepad Start donderdag 6 maart

Op donderdag 6 maart wordt begonnen met de laatste werkzaamheden aan het Slingepad. Het fietspad kon eind 2007 niet gereed gemaakt worden vanwege de weersomstandigheden.

Planning Op donderdag 6 en vrijdag 7 maart worden enkele schades aan het fietspad hersteld. Een nieuwe rode asfaltlaag wordt aangebracht op zaterdagmiddag 8 maart en maandag 10 maart. In week 11 (10 tot en met 16 maart) wordt het omliggende park weer netjes afgewerkt en ingezaaid. Tijdelijke verkeersmaatregelen Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van het naastgelegen voetpad. Mogelijke overlast Tijdens de uitvoering kunt u enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. Ook kan er mogelijke geluidsoverlast ontstaan door af- en aanvoer van materialen en machines. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Niels Suijkerbuijk, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 83 81. Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gerrit van Bussel, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 22 79 46 70.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl Bezoekadres Stadhuisplein 130 Postadres Postbus 90155 5000 LH Tilburg Doorkiesnummer 013 542 83 81