Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam gaat tijdens de komende arbeids- en carrièrebeurzenop op zoek naar mensen die van aanpakken houden.

De gemeente zoekt op 6, 7 en 8 maart MBO- ers en VMBO-ers op tijdens de arbeidsmarktbeurs Skills Masters in Ahoy. En tijdens de Nationale Carrièrebeurs in de RAI op 14 en 15 maart ontmoeten we HBO en WO studenten in onze stand. (Jonge) mensen die op zoek zijn naar werk óf van baan willen veranderen, zijn van harte welkom om bij de gemeente aan de slag te gaan.

In Rotterdam werk je op hoog niveau De gemeentelijke stand torent op beide beurzen hoog boven de andere stands uit en triggert de studenten op de Rotterdamse manier: Rotterdam zoekt mensen die van aanpakken houden! In Ahoy abseilen van de Euromast en er een te gekke foto aan overhouden? Het kan allemaal bij de 'gedurfde' Rotterdamse stand.

Niet alleen vacatures
De studenten kunnen bij de gemeente terecht voor interessante vacatures. Maar dat is niet de enige rol die vervuld wordt. De begeleiders die mensen helpen bij het zoeken naar een baan, zoals SoZaWe en het Jongerenloket zijn ook goed vertegenwoordigd op de stand en zullen de bezoekers van SKILLS Masters op dit front adviseren.

Ben je op een van deze dagen in de buurt van deze beurzen? Kom zeker even langs bij onze stand! (je dient je vooraf wel even via internet aan te melden bij SKILLS en de Carrièrebeurs). De medewerkers van de gemeente Rotterdam zijn te herkennen aan hun groene polo's.

Voor meer informatie kijk op www.rotterdam.nl/werkenbij, wwww.skillsmasters.nl of op www.carrierebeurs.nl.

Bron: Bestuursdienst, 05-03-2008