Zeeuws popfestival concert at SEA verkoopt ruim 30.000 kaarten

06/03/2008 10:25

CMC2

Na enkele weken verkoop zijn meer dan de helft van het totaal aantal beschikbare kaarten verkocht voor popfestival concert at SEA. De kaartverkoop loopt daarmee boven verwachting hoewel het festival in 2006 en 2007 ook volledig uitverkocht was.

Op de Zeeuwse Brouwersdam, die plaats biedt aan 55.000 bezoekers, zullen optredens te zien zijn van Krezip, Stevie Ann, IOS, Milow en The Scene. BLOF en de Counting Crows zullen het festival afsluiten, onder meer door voor het eerst samen de nummer 1 hit 'Holliday In Spain' op een festival ten gehore te brengen.

Het programma van concert at SEA is dit jaar ingrijpend veranderd. Er komt een extra festivaldag op vrijdagavond die alleen toegankelijk is voor camping gasten en lokale inwoners. Ook voor deze arrangementen is er veel belangstelling, veel campings in de omgeving van Renesse raken vol. De optredende artiesten van de extra festivaldag worden in een later stadium bekend gemaakt door de organisatie.

De band BLOF, die mede-initiator is van het festival laat in een reactie weten erg tevreden te zijn: "We zijn natuurlijk erg blij dat de verkoop van festivalkaarten en camping arrangementen zo goed loopt. Het geeft aan dat concert at SEA echt een festival begint te worden waar mensen graag bij willlen zijn en dat veel mensen er een heel weekend Zeeland van maken. Deze editie wordt ook voor ons extra bijzonder. We kijken erg uit naar onze samenwerking met de Counting Crows."

Meer informatie is te vinden op de website www.concertatsea.nl





http://www.concertatsea.nl


Noot voor de redactie:

Noot aan de redactie (