Gemeente Assen


SGPA zoekt vrijwilligers

6 maart 2008

De Stichting Gehandicapten Platform Assen (SGPA) is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de belangen van chronisch zieken, gehandicapten en ouderen met een beperking in de gemeente Assen.

De SGPA zoekt mensen die in werkgroepverband een bijdrage willen leveren aan het werk van de SGPA. Wij hebben een voorkeur voor mensen die uit hun eigen ervaring weten hoe het is om te leven met een beperking of hier nauw bij betrokken zijn.


1. Vacature bij de werkgroep toegankelijkheid. Heeft u oog voor het verbeteren van de toegankelijkheid van openbare ruimten, straten, openbaar vervoer, winkels of andere zaken waar mensen met een beperking moeite mee hebben en wilt u hier iets aan veranderen, dan bent u van harte welkom bij de werkgroep Toegankelijkheid.


2. Vacature bij de werkgroep voorzieningen. Als u liever actief bent in het volgen van de gemeentelijke beleidsontwikkeling m.b.t. regelgeving en voorzieningen voor mensen met een beperking en chronisch zieken en bent u in staat om hierover samen met anderen adviezen op te stellen, dan bent u hartelijk welkom bij de werkgroep Voorzieningen.

Voor alle vrijwilligers geldt dat de tijdsbesteding flexibel is in te delen, vaak niet meer kost dan enkele dagdelen per maand en in overleg met de anderen is te plannen.

Wanneer u belangstelling heeft voor één van deze onbezoldigde functies, kunt u een brief sturen naar de secretaris van de SGPA, mevrouw C. T. Schotanus, Vechtstraat 11, 9406 PM Assen, of per e-mail: bestuur@gehandicaptenplatform-assen.nl.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, de heer C. D. Kremer, telefoon 268454 of raadpleeg onze website: www.gehandicaptenplatform-assen.nl.