KNHS


Ruim baan voor mentalent in PrimeVal Next Driving Generation 6 maart 2008
logo primeval

ERMELO (KNHS) De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en PrimeVal voedingssupplementen starten op 29 april met de PrimeVal Next Driving Generation. Dit ambitieuze scoutingprogramma biedt mentalent tot en met 30 jaar de kans onder professionele begeleiding door te stromen naar een kader en zodoende aansluiting met de nationale en internationale mentop te realiseren.

Deelnemers in de rubrieken enkel-, twee-en vierspan paard, zowel paarden als ponys, kunnen zich opgeven voor deelname aan de PrimeVal Next Driving Generation. Kandidaten mogen echter geen deel uitmaken van een kader en moeten jonger zijn dan 30 jaar. Bondscoach mennen Tjeerd Velstra (Epe) en internationaal jurylid Peter Bonhof (Epe) wijzen op dinsdag 29 april uit een selectie van de aanmeldingen tien menners aan die deelnemen aan de PrimeVal Next Driving Generation 2008. Het programma bestaat uit maandelijkse trainingen, clinics en bijeenkomsten waar topsport gerelateerde aspecten zoals veterinaire begeleiding, mental coaching en mediatraining worden besproken. De trainingen en clinics op het KNHS-centrum in Ermelo worden geleid door bondscoach mennen Tjeerd Velstra die wordt geassisteerd door gerenommeerde internationale juryleden.
Opgeven voor de PrimeVal Next Driving Generation kan tot 15 april.

PrimeVal is leverancier van voedingssupplementen voor hond en paard, variërend van basissupplementen tot producten die ondersteunen bij specifieke klachten, zoals stress of problemen in het bewegingsapparaat. Met de introductie van de PrimeVal Next Driving Generation en de PrimeVal Eventing Cup geeft PrimeVal invulling aan het in december 2007 getekende sponsorcontract met de KNHS.