Ingezonden persbericht


Army of two van ea vanaf vandaag verkrijgbaar

Vecht zij aan zij met je teamgenoot en vorm het dodelijkste militaire duo dat een overheid kan inhuren

SCHIPHOL-RIJK, 6 maart 2008 - Stort je nooit alleen in de strijd! De langverwachte derdepersoons coöpshooter van EA Montreal ligt bijna in de winkels. Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS) kondigt vandaag aan dat ARMY OF TWO(TM) vanaf vandaag verkrijgbaar is in Europa. ARMY OF TWO is een gloednieuwe actiegame waarin je vecht in moderne brandhaarden. De game verschijnt voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem en het Xbox 360(TM) videogame- en entertainmentsysteem.

De revolutionaire online coöpgameplay van Army of Two stelt je in staat moeiteloos te wisselen tussen een computergestuurde partner en een menselijke speler. Vecht online in de zes heftige levels van de coöpcampagne voor twee spelers. Wil je weten wat het dodelijkste militaire duo is? Neem het dan tegen elkaar op in twee-tegen-twee-gevechten op vier verschillende kaarten.

"Of het nu gaat om moeilijke reddingsacties of missies waarin je als premiejager opereert, alles draait om een geweldige multiplayerbeleving. We willen spelers het gevoel geven dat ze met en tegen de meest geharde militairen vechten", zegt Alain Tascan, onderdirecteur en algemeen manager van EA Montreal, en uitvoerend producent van Army of Two. "Omdat spelers samen online door de campagne of tegen elkaar kunnen spelen, moeten ze deze shooter totaal anders benaderen. Ze moeten samenwerken als een hecht team, iets wat nog niet eerder is vertoond in een andere game."

In Army of Two draait het niet alleen om het winnen, het gaat ook om geld. Als voormalig commando die nu voor een Private Military Corporation werkt, moet je je zuurverdiende geld investeren in betere en nauwkeurigere wapens. Breng je betaalde missies tot een goed einde met behulp van speciale coöp-onderdelen. Een van die onderdelen is Aggro, dat ervoor zorgt dat je partner onopgemerkt blijft als je vijanden nadert. Afhankelijk van de intensiteit van het vuurgevecht, de afstand, je zicht en het wapentype kun je de aandacht van de vijand op je partner richten zodat jij een verrassingsaanval kunt voorbereiden!

ARMY OF TWO heeft een PEGI-leeftijdsadvies van 18+. Bezoek www.armyoftwo.com en www.electronicarts.nl voor meer informatie.

###

Over Electronic Arts
Het hoofdkantoor van Electronic Arts (EA) bevindt zich in Redwood City, Californië. EA is wereldleider op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en ontwikkelt, distribueert en geeft wereldwijd software uit voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS(TM), EA(TM), EA SPORTS BIG(TM) en POGO(TM). In het fiscale jaar 2007 boekte EA een omzet van 3,09 miljard dollar en bracht 24 titels uit waarvan meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht. EA's homepage en online gamesite vind je op www.electronicarts.nl Meer informatie over de producten van EA en volledige teksten van persberichten vind je op http://info.ea.com.

Electronic Arts, EA, EA SPORTS, EA SPORTS BIG, POGO en Army of TWO zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Microsoft, Xbox en Xbox 360 zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep. 'PlayStation' is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de betreffende eigenaars.