Politie Kennemerland

Nieuwsberichten donderdag 6 maart 2008

Regio, 06-03-2008

Diefstal bromfiets

IJMUIDEN, 5 maart - Politiemensen hielden omstreeks 15.30uur op de Planetenweg een 15-jarige IJmuidenaar aan op een bromfiets. De bromfiets bleek bij onderzoek gestolen te zijn. De verdachte bekende de diefstal van de bromfiets. De 15-jarige jongen is na verhoor heengezonden en verwezen naar bureau Halt.

Openbare dronkenschap

HOOFDDORP, 6 maart- Na een melding omstreeks 01.00uur hielden politieagenten op Muiderbos een verdachte aan. Hij werd in bedwang gehouden door getuigen. Hij bleek gevochten te hebben met een 18-jarige Hoofddorper. De 31-jarige verdachte Haarlemmer is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Amokmakers aangehouden in de bus

Vijfhuizen, 5 maart- Politiemensen kregen een melding omstreeks 22.30uur dat er vier agressieve mannen in een bus zich misdroegen. Twee van de vier mannen zijn vervolgens aangehouden voor belediging van ambtenaar in functie en het niet op eerste vordering tonen van een legitimatie. De twee verdachten Haarlemmers van 17 en 16-jaar verzetten zich hevig en zijn vervolgens geboeid afgevoerd. De twee verdachten zijn aangehouden en ingesloten.

Getuigenoproep openlijk geweldpleging

HOOFDDORP, 5 maart- De politie stelt een nader onderzoek in naar een openlijke geweldpleging waarbij twee mannen zijn mishandeld. Daarom is zij opzoek naar mensen die daarvan getuige zijn geweest. De geweldpleging vond plaats nabij een horecabedrijf op de Bernadottelaan op zaterdag 23 februari 2008 omstreeks 22.30. Twee mannen uit Nieuw-Vennep werden in elkaar geslagen en liepen er kneuzingen door op. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.