Reïntegratiebureau WorkOut is sterkste schakel

06/03/2008 15:56

WorkOut

WorkOut Reïntegratie mag zich een jaar lang Sterkste Schakel noemen. Op vrijdagavond 29 februari won het Alphense reïntegratiebedrijf de jaarlijkse competitie voor bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. WorkOut is als sterkste schakel verkozen in de branche dienstverlening en mag zich een voorbeeld voor andere dienstverlenende bedrijven noemen.

De Sterkste Schakel is een initiatief van Rijnstreek Business in nauwe samenwerking met de Rabobanken in Rijnland. Het is een competitie voor alle ondernemingen uit de regio Rijnland en richt zich tot het opsporen van bedrijven die service, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. De verkiezing vond plaats in het Grand Hotel Huis ter Duin.

Wat heeft WorkOut tot winnaar gemaakt volgens de jury?
WorkOut is een solide bedrijf dat als goede onderneming wordt beschouwd met een maatschappelijke functie. Zo heeft WorkOut de afgelopen jaar alleen al 200 mensen aan een nieuwe werkplek geholpen.

De jury heeft gekozen voor WorkOut vanwege hun tweezijdige benadering van de arbeidsmarkt. Door de markt heel zakelijk, en tegelijkertijd menselijk te benaderen onderscheidt WorkOut zich van haar concurrenten. WorkOut wordt gekenmerkt door haar passie, betrokkenheid en daadkrachtig optreden en wint het ten opzichte van de andere kandidaten, aldus de jury.

Petra Hoogenes, directeur WorkOut Reintegratie b.v.:
De bekroning als Sterkste Schakel had ik niet verwacht, gezien het sterke deelnemersveld. Maar het is een eer voor ons bedrijf en vooral ook onze medewerkers. Wij verkopen dat werk ook gewoon leuk kan zijn en dat wordt dus gezien door anderen. Super toch!! Verder vind ik het ook een opsteker voor de reïntegratiebranche die niet altijd even positief in de pers komt. Dat je als reïntegratiebedrijf kunt winnen in zo'n gerenommeerde verkiezing toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt, aldus een trotse directeur van een reïntegratiebedrijf in en overwinningsroes.





http://www.workoutreintegratie.nl