Ingezonden persbericht


EA KONDIGT DE SIMS(TM) 2 DOUBLE DELUXE EN DE SIMS(TM) 2 KEUKEN & BAD ACCESSOIRES AAN

Ervaar zelf het Sims-fenomeen met De Sims(TM) 2 Double Deluxe en breid je gamewereld uit met De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires

SCHIPHOL-RIJK, 6 maart 2008 ­ Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigt vandaag De Sims(TM) 2 Double Deluxe en De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires aan, twee splinternieuwe titels van de The Sims Studio, die in april in de winkels moeten liggen.

De Sims(TM) 2 Double Deluxe is de perfecte manier om kennis te maken met De Sims(TM), de unieke videogameserie die een wereldwijd fenomeen werd en waarvan tot nu toe al meer dan 98 miljoen exemplaren zijn verkocht. Nieuwe fans kunnen genieten van de lol en creativiteit in De Sims(TM) 2 met De Sims(TM) 2 Double Deluxe. Bouw huizen, creëer buurten en maak je eigen, unieke Sims-personages! Zullen jouw Sims een makkelijk leventje leiden en daarvoor beloond worden? Of negeer je hun behoeften, speel je in op hun angsten en wacht je af wat er gebeurt? Als je Sims-familie zich uitbreidt, zie je hoe elke generatie zijn genen doorgeeft aan de volgende en creëer je de ultieme familiedynastie!

De Sims(TM) 2 Double Deluxe bevat ook het uitbreidingspakket De Sims(TM) 2 Nachtleven, De Sims(TM) 2 Feest Accessoires en een bonus-dvd. Of je Sims nu het centrum in trekken om eens flink de bloemetjes buiten te zetten in De Sims(TM) 2 Nachtleven, of het feest van het jaar organiseren in De Sims(TM) 2 Feest Accessoires, met deze uitbreidingen geniet je nog meer en nog langer van de game!

"De Sims(TM) 2 Double Deluxe is de perfecte gamebox om spelers kennis te laten maken met de wereld van De Sims(TM). De Sims(TM) 2 Double Deluxe is niet alleen voordelig geprijsd, het geeft spelers ook een goed idee van hoe divers, uniek en leuk De Sims(TM) kan zijn, van uitgaan tot in de late uurtjes in De Sims(TM) 2 Nachtleven tot het organiseren van een superfeest in De Sims(TM) 2 Feest Accessoires," zegt Rod Humble, hoofd van de The Sims Studio. "Voor degenen die in contact willen komen met hun innerlijke binnenhuisarchitect, is er De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires, dat je alles geeft wat je nodig hebt om de keuken en badkamer van je dromen te maken.”

Vanaf volgende maand is ook De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires verkrijgbaar, het nieuwste accessoirepakket voor de De Sims(TM) 2-serie. Zowel ervaren als nieuwe spelers krijgen voorwerpen om hun huizen eens lekker opnieuw in te richten. Wil je die saaie badkamer veranderen in een romantisch plekje, met een prachtige badkuip, rustgevend licht en een schitterende wastafel? Kun je niet wachten om de keuken van je dromen te bouwen, vol stijlvolle keukenapparaten op een granieten aanrecht, of misschien juist romantische, houten kastjes naast een smeedijzeren fornuis? Van welke stijl je ook houdt, met De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires kunnen je Sims de keukens en badkamers van hun dromen maken, met verschillende nieuwe meubels en decoratievoorwerpen! Bovendien zitten er nieuwe outfits in dit accessoirepakket.

De Sims(TM) 2 Double Deluxe en De Sims(TM) 2 Keuken & Bad Accessoires worden in Europa op 17 april 2008 naar de winkels verzonden. Beide titels hebben het PEGI-advies 12+ gekregen.

Over De Sims
Sinds de introductie van de De Sims(TM)-gamereeks in februari 2000 zijn er meer dan 98 miljoen exemplaren van de game verkocht, een indrukwekkend aantal. De De Sims(TM)-reeks is vertaald in 22 talen en werd binnen de kortste keren over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Bezoek voor meer nieuws over de De Sims(TM)-franchisetitels http://www.desims.nl Surf naar http://www.desims2.nl om de hipste De Sims(TM) 2-creaties van onze communityleden te bewonderen.

Over Electronic Arts
Het hoofdkantoor van Electronic Arts (EA) bevindt zich in Redwood City, Californië. EA is wereldleider op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en ontwikkelt, distribueert en geeft wereldwijd software uit voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS(TM), EA(TM), EA SPORTS BIG(TM) en POGO(TM). In het fiscale jaar 2007 boekte EA een omzet van 3,09 miljard dollar en bracht het 24 titels uit waarvan meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht. EA's homepage en online gamesite vind je op www.eagames.nl. Meer informatie over de producten van EA en volledige teksten van persberichten vind je op http://info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS BIG, POGO, The Sims en De Sims zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle handelsmerken zijn het eigendom van de betreffende eigenaren. ###



Ingezonden persbericht