Quest Software ondersteunt Microsoft SQL Server 2008

Nieuw specialistenpanel komt met educatieve tools en hulp aan SQL Server-professionals

Amsterdam, 6 maart 2008 - Quest Software, gaat met zijn SQL Server-producten en domeinexpertise, uitgebreide ondersteuning bieden voor Microsoft SQL Server 2008, de nieuwste versie van Microsofts geavanceerde databaseplatform, die vandaag in Nederland wordt gelanceerd. De softwareoplossingen van Quest helpen professionals hun SQL Server-omgeving onder controle te houden door het beheer te vereenvoudigen, de prestaties te maximaliseren en veranderingen effectief te beheren. Samen met het onlangs opgerichte panel van SQL Server-specialisten, Quests Association of SQL Server Experts (QASSE), stelt het softwarebedrijf ondernemingen in staat sneller over te stappen, te upgraden of te migreren naar SQL Server 2008.

Het was voor ons van belang om samen te werken met een leverancier die vooruitloopt op de behoeften van de SQL Server-professional , zegt Denny Cherry, senior database administrator bij Awareness Technologies en lid van QASSE. Quest Software biedt een complete SQL Server-oplossing voor de databasebeheerder. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaakt van QASSE en ik vind het leuk hulp te bieden aan IT-professionals die tegen dezelfde dagelijkse problemen aanlopen als ik.

Dagelijkse praktijk

De leden van QASSE voorzien Quest van feedback die direct afkomstig is uit de dagelijkse praktijk. We hebben altijd al gestreefd naar nauwe contacten met de gebruikers van onze producten , zegt Billy Bosworth, vice president en general manager van Quests SQL Server business unit. QASSE geeft met een paar zeer getalenteerde professionals vorm aan die contacten.

Naast feedback op de producten van Quest leveren de leden van QASSE ondersteuning aan de snelgroeiende SQL Server-gemeenschap. Met rapporten, technische instructies, podcasts, webcasts en dergelijke helpen de panelleden hun collega s met het vereenvoudigen van hun beheer, het verkrijgen van optimale prestaties en het effectief beheren van veranderingen in dynamische SQL Server-omgevingen.

Bedrijven zoals Quest Software zijn essentieel voor het welslagen van SQL Server , zegt Kim Saunders, senior director SQL Server Marketing bij Microsoft. De SQL Server-producten van Quest zijn erop gericht optimaal voordeel te halen uit de verbeteringen in BI en databeheer die SQL Server 2008 in petto heeft. Mede dankzij het portfolio van Quest kunnen onze klanten realistische oplossingen ontwikkelen voor zakelijke praktijksituaties.

European PASS Conference 2008

Quest Software is als Silver Sponsor aanwezig op de European PASS Conference 2008, een conferentie voor gebruikers van Microsoft SQL Server, die van 14 tot 16 april wordt gehouden in het Duitse Neuss. De conferentie biedt SQL Server-professionals een platform om volop te netwerken. Ook kunnen ze kiezen uit een ruim aanbod technische workshops en informatieve bijeenkomsten. Bovendien is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste producten en diensten op het gebied van SQL Server.

De European PASS Conference 2008 is georganiseerd door de Professional Association of SQL Server (PASS), de eerste onafhankelijke wereldwijde SQL Server-gebruikersvereniging. PASS is opgericht door Microsoft en Computer Associates.

Op www.european-pass-conference.com staat uitgebreide informatie over de European PASS Conference 2008. Meer informatie over het SQL Server-specialistenpanel QASSE is te vinden op www.quest.com/sqlexperts. Bovendien is een exclusief rapport over SQL Server 2008 te downloaden op www.quest.com/sql2008. Voor informatie over de SQL Server-oplossingen kunt u terecht op www.quest.com/sql-server/.

Over Quest Software

Quest Software in 2007 Microsoft Independent Software Vendor (ISV) van het jaar maakt innovatieve producten die de prestaties en de productiviteit van applicaties, databases en de Windows-infrastructuur vergroten. Met diepgaande IT-expertise en een scherp oog voor de beste oplossing levert Quest een belangrijke bijdrage aan de veeleisende IT-omgeving van 50 duizend ondernemingen overal ter wereld. Quest Software ondersteunt bedrijven bij de levering en het beheer van complexe database-omgevingen met prijswinnende producten voor Oracle, SQL Server, IBM DB2, Sybase en MySQL. Quest Software heeft vestigingen over de hele wereld en is te vinden op www.quest.com.

Contactpersonen voor de pers:

Debbie van Beek, Quest Software Nederland BV, debbie.vanbeek@quest.com

Tel. 020 51 06 700

Of

Perlita Fränkel, Monogram Communication Strategies (MCS) BV, perlitaf@monogram.nl,

Tel. 023 56 28 208 / 06 - 546 85 192