Gemeente Zandvoort


Raadscommissie Projecten en Thema's zet deuren wagenwijd open

Met een nieuw initiatief zet de raadscommissie Projecten en Thema's de deuren wagenwijd open. Op donderdag 6 maart staat een eerste, grote 'volksraadpleging' gepland. Het onderwerp waar iedereen over mee kan praten: 'Zandvoort schoon!?'. Aansprekend genoeg, want uit alle burgeronderzoeken blijkt dat inwoners een hoge betrokkenheid hebben met dit onderwerp. Het ligt ze na aan het hart.

Werkgroep
Een werkgroep uit de commissie Projecten en Thema's heeft zich ingezet om bijeenkomsten als deze op touw te zetten. Uitgangspunten: "weg uit het raadhuis", zaken oppakken die een ieder bezighoudt, met een opzet waarbij de aanwezigen geprikkeld worden mee te denken en er voor zorgen dat er wat gedaan wordt met de uitkomsten.

De Krocht
Vanaf 19.30 uur is iedereen in gebouw De Krocht welkom om mee te praten. Maar het initiatief gaat verder dan alleen discussiëren. De raadscommissieleden nodigen alle Zandvoorters uit om actief bijdragen te leveren, voorafgaand aan de avond, door foto's door te mailen. Hoe treft u Zandvoort aan? Registreer waar het volgens u onvoldoende schoon is en draag een oplossing aan.

Uitproberen
De bijeenkomst 'Zandvoort schoon!' is een tryout. Hij zal als voorbeeld dienen voor de benadering van andere onderwerpen. Slaagt de avond in De Krocht dan is de werkgroep bereid om soortgelijke avonden te organiseren. Onderwerpen te over.De werkgroep denkt bijvoorbeeld aan:
- Evenementenbeleid

- Jeugdbeleid

- Wijk- en buurtbeheer

- Verkeerssituaties

- Handhaving en regelgeving

- Armoedebestrijding

- Jongerenhuisvesting

Interesse?
Meld u aan via schoon@zandvoort.nl

Nu al een goed idee voor de avond?
Mail uw bijdrage naar schoon@zandvoort.nl

Foto's als bewijs
Stuur uw digitale foto's in naar schoon@zandvoort.nl De foto's zullen de bijeenkomst van 6 maart illustreren en worden ook op de website geplaatst.

Webonderdeel
Op deze website is een apart webonderdeel ingericht over deze bijeenkomst, onder meer met een overzicht van de vuilsoorten en volumes. Actueel>Zandvoort Schoon?!

Lees ook: 'Zandvoort Schoon? - Mis de speciale themaavond in De Krocht niet'