Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TETZEPI BIG TET SPEELT SEED In de Badcuyp

Tetzepi Big Tet speelt in de Badcuyp Centrum voor Muziek haar programma "Seed". De geleide, collectieve jazz improvisaties van Tetzepi Big Tet veranderen in opzwepende individuele solo's. Het geheel wordt ondersteund door intrigerende grooves die zich op hun beurt weer omkeren tot solo's. Een verrassend feest voor het oor, een feestelijke verrassing voor het oog. De verantwoordelijken hiervoor zijn; Bastiaan Woltjer (trombone), Axel Schappert (bastrombone), Dominique Brackeva (trombone), George Pancraz (trompet), Hans Leeuw en Jimmy Sernesky (trompetten), Esmee Olthuis (alt- en sopraansax), Erik van der Weijden (altsax en clarinet), Natalio Sued (tenor- en sopraansax), Onno van Swigchem (bassax), Peter Nitsch (bas), Nout Ingenhousz (drums), Charly Zastrau (piano) en Raphael Vanoli (gitaar). Dirigent; Wouter Hakhoff. (zie ook; www.badcuyp.nl/interviews)

Donderdag, 6 maart. Aanvang; 21.30 uur. In de bovenzaal van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 8,-.

De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en interessante onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische producten.

///einde persbericht///

Met vriendelijke groet,

Loek, communicatie en media

De Badcuyp Centrum voor Muziek
www.badcuyp.nl
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM AMSTERDAM

Tel. 020-675.96.69
Loek is aanwezig op kantooruren van maandag t/m woensdag

E-mail communicatie@badcuyp.nl