Ingezonden persbericht


Cappuccinootje doen met de politie, een bank of toch liever een pretpark

Onder het genot van een bakkie daten met meerdere bedrijven voor een baan

Hilversum, 26 februari 2008 - Op 6 en 7 maart aanstaande nodigt Vedior werkzoekenden uit voor een heerlijk kopje koffie. Die dagen is het niet alleen voor de gezelligheid, maar kan je direct voor een baan gaan. Je 'speeddate' onder het genot van een cappuccino met meerdere organisaties.

Er zijn verschillende functies bij verschillende organisaties. Van opleidingscoördinator bij Friesland Foods tot medewerker bij Avonturenpark Hellendoorn. En van diverse functies bij de politie, gemeentes of Ministeries, tot een baan bij multinationals en dienstverleners zoals KPN, Delta Lloyd, Thales, Hitachi, McCain en Koninklijke Auping. Ook de zorg is vertegenwoordigd met functies bij o.a. Beter Thuis Wonen, Stichting Zorgzaam en Lunet Zorg. Vedior-vestigingen hebben er voor gezorgd dat 2 à 3 organisaties uit de buurt waar vacatures zijn, zich die avond aan geïnteresseerden komen presenteren.

Zo kan je, terwijl je van je cappuccino geniet in bijvoorbeeld Den Bosch, direct kijken of je beter bij Essent of bij Rabo Connect past. Naast het feit dat je in één keer meer over de bedrijven, hun cultuur en de vacatures te weten komt, wordt er bij een klik direct een tweede afspraak gepland. Op www.vedior.nl/koffiemetkansen staan alle deelnemende bedrijven en functies.

Over Vedior
Met een landelijk netwerk van ruim 100 vestigingen in Nederland, zet Vedior zich met zon 800 medewerkers en zijn dienstverlening Personeelsdiensten en HR Performance iedere dag weer in voor de beste flexoplossing. Vedior Uitzendbureau BV is een onderdeel van Vedior NV, een van de grootste uitzendorganisaties ter wereld en full-service aanbieder van personeelsdiensten in tal van bedrijfssectoren en onder een divers portfolio van merknamen. Vedior NV is een beursgenoteerde onderneming met het hoofdkantoor in Nederland. Met zijn wereldwijde kantorennetwerk in Europa, Noord-Amerika, Australië, Azië, Zuid-Amerika en Afrika, vindt Vedior het beste talent voor werkgevers en de beste banen - vast en tijdelijk - voor kandidaten.


---

Voor de redactie -