Time : 09:52:46
Date : 06 March 2008
Sender Name: Persuado bvba

Managementteam Human Interface Group groeit verder

6 maart 2008 - Human Interface Group, het usability consultancy bureau uit Mechelen
dat gespecialiseerd is in gebruiksvriendelijkheid van ICT-toepassingen, blijft groeien.

Onlangs bereikte het bedrijf de kaap van 40 werknemers en is daarmee duidelijk één van de grote en toonaangevende usability bedrijven in Europa. Om die positie op de markt te verstevigen, kan het project management van Human Interface Group sinds kort rekenen op twee nieuwe, vrouwelijke krachten: Elisabeth Bouten en Ellen Vankeerberghen.

Elisabeth Bouten (28) heeft als usability designer heel wat expertise opgebouwd in user interface ontwerp bij o.a. Janssen Pharmaceutica, Hogatex en USG People. Zij is bovendien een experte in het coördineren, begeleiden en uitvoeren van implementatietrajecten voor complexe softwarepakketten: "Als Project Manager zal ik mijn expertise optimaal kunnen inzetten bij het begeleiden van klanten in de ontwikkeling en implementatie van gebruiksvriendelijke software. De komende jaren zal ik me vol enthousiasme toeleggen op de verdere uitbouw van Human Interface Group als internationaal usability bedrijf."

Ellen Vankeerberghen (27) begon in 2004 als usability designer en in 2006 werd zij usability specialist. In het verleden heeft Ellen heel wat projectervaring opgedaan, zowel bij nationale als internationale klanten. Zij heeft geavanceerde user interfaces ontworpen en documentatietrajecten uitgewerkt en uitgevoerd bij o.a. Randstad Holding Nederland, Medisch Centrum Alkmaar, Creyf's België, HDP, Niko en Borealis.
Ellen: "Ik heb Human Interface Group zien uitgroeien tot hét toonaangevende usability bedrijf in Europa. De overstap naar het management is voor mij een unieke kans om heel actief bij te dragen tot de verdere uitbouw van het bedrijf als de referentie in de gebruiksvriendelijkheid van ICT-toepassingen."

Meer info over Human Interface Group?
Contacteer onze woordvoerder Sigrid Vandenweghe op 015/40.01.38 of via sigrid.vandenweghe@higroup.com.
Of surf naar www.higroup.com.

URL: http://www.higroup.com

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR